Ipoteză şocantă la 5 ani de la moartea Mălinei Olinescu. O clarvăzătoare spune că artista nu s-a sinucis

La aproape cinci ani de la dispariţia fulgerătoare a cântăreţei Mălina Olinescu, un medium susţine că aceasta nu s-a sinucis. Artista Doina Spătaru, mama Mălinei, nu pare deloc surprinsă de aceste afirmaţii.

23 nov. 2016, 07:10
Ipoteză şocantă la 5 ani de la moartea Mălinei Olinescu. O clarvăzătoare spune că artista nu s-a sinucis

La începutul iernii din 2011, vestea morţii cântăreţei cutremura România. Mălina Olinescu s-a prăbuşit de la etajul 6, de la balconul apartamentului în care locuia. A fost găsită pe caldarâmul din faţa blocului. Anchetatorii şi cunoscuţii au spus că Mălina s-a sinucis. Acum însă, clarvăzătoarea Nina Petre spune că nu este tocmai aşa.

„Mălina Olinescu nu s-a sinucis! Malina, care ingerase o cantitate prea mare de sedative puternice, a ieşit pe balcon, din cauza senzaţiei de sufocare provocată de tensiunea foarte mare la care ajunsese. Că s-a aplecat prea tare în afară, a fost doar o întâmplare nefericită”, scrie Nina Petre în cartea ei, potrivit celor de la wowbiz.ro.

Mama Mălinei, artista Doina Spătaru, nu pare deloc surprinsă de această ipoteză.

„Probabil că domnia sa este înzestrată cu unele calităţi deosebite, nu ştiu. Înclin să cred că a fost aşa cum zice dânsa. Oricum, îi multumesc că a pomenit-o pe Mălina în carte”, spune mama artistei.

Un alt motiv pentru care mama Mălinei nu prea crede că fiica ei s-a sinucis este discuţia cu un procuror care s-a anchetat moartea Mălinei.

„Un alt lucru important care m-a pus pe gânduri mi-a fost spus de procurorul de caz. Mi-a zis că s-au găsit urme pe balustradă. Nu alte urme, urmele ei, dar urme dinamice. Uneori înclin să cred ce mi-a spus procurorul, alteori pendulez gândindu-mă că totul se poate să se fi întâmplat pe fondul medicaţiei”, a declarat Doina Spătaru pentru WOWbiz.ro.