Ipoteză şocantă în cazul crimei de la Iaşi. Fiul ofiţerului SRI ar fi fost ucis în stil mafiot în urma unei răzbunări

Informații şocante ies la iveală în cazul crimei în stil mafiot de la Iaşi, acolo unde un elev eminent, fiul unui ofiţer SRI, a fost găsit mort în casă. Băiatul de 18 ani a fost înjunghiat în spate cu o armă de tip baionetă. De trei zile criminalul este liber, iar anchetatorii nu exclud varianta unei răzbunări.

14 nov. 2016, 06:13
Ipoteză şocantă în cazul crimei de la Iaşi. Fiul ofiţerului SRI ar fi fost ucis în stil mafiot în urma unei răzbunări

Tânărul de 18 ani a fost găsit vineri, după-amiază, mort în casă, cu un cuţit înfipt în spate. Tatăl său a venit de la serviciu în jurul orei 17:40, iar când a intrat în casă şi-a găsit fiul întins pe jos, în holul apartamentului, şi cu un cutit cu lama lunga, de tip baioneta,  înfipt în spate.

Initial, anchetatorii au luat in calcul doua variante. Sinucidere sau crima, insa din indiciile adunate, se pare ca toate pistele duc catre o crima odioasa, scrie bzi.ro. Anchetatorii bănuiesc că ar fi vorba despre o răzbunare, iar tatăl fostei iubite ar fi printre suspecţi.

Vecinii şi toţi cei care îl cunoşteau au numai cuvinte de laudă la adresa tânărului. Toţi au rămaş şocaţi când au aflat ceea ce s-a întâmplat.

Sabin Şerban era în clasa a XII-a, la Liceul de Informatică „Grigore Moisil”, din Copou. Acesta era un copil foarte bun la învăţătură, intrând primul pe lista celor admişi la Liceul de Informatică, în 2013, cu media 9,94.

Citeşte şi Alertă la Iaşi. Un elev a fost găsit înjunghiat în casă