Iran, o nouă tragedie. 20 de oameni au murit şi 23 au fost răniţi într-un accident de autobuz

Un grav accident rutier a avut loc joi dimineaţă în Iran, la doar o zi după catastrofa aeriană în care şi-au pierdut viaţa 176 de persoane. de această dată 20 de oameni au murit şi 23 au fost răniţi.

09 ian. 2020, 06:06
Iran, o nouă tragedie. 20 de oameni au murit şi 23 au fost răniţi într-un accident de autobuz

Autobuzul circula pe ruta Teheran-Kunbed, răsturnându-se la Duab, în provincia Mazandan. În Iran, unde aproximativ 20.000 de oameni mor anual în accidente rutiere, viteza excesivă, oboseala la volan şi depăşirile riscante sint principalele cauze ale tragediilor de pe şosele.

Poliţia investighează şi posibile defecţiuni tehnice ale autobuzului, dar deocamdată nu a fost dat un comunicat oficial. Se ştie doar că sunt 20 de morţi, iar cei 23 de răniţi au fost deja transportaţi la spitalele din regiune.

Citeşte şi Cine e bărbatul de la care a pornit războiul americano-iranian. Povestea tânărului ucis la Kirkuk, devenit cetăţean SUA acum doi ani

Accidentul de joi vine într-un context tragic pentru Iran, la doar 24 de ore de la prăbuşirea avionului ucrainean, în apropiere de Teheran, 176 de persoane pierzându-şi viaţa. De asemenea, ţara a fost zguduită de două cutremure şi se află în centrul unui conflict major, chiaqr în pragul unui război, după cea atacat cu rachete două baze americane din Irak.