Iranul avertizează Israelul că îl va DISTRUGE

Iranul ameninţă cu distrugerea Israelului dacă Guvernul israelian nu renunţă la "jocurile copilăreşti".

12 apr. 2018, 16:47

Iranul va distruge Israelul în cazul în care Guvernul israelian nu renunţă la „jocurile copilăreşti”, ameninţă un comandant al Gardienilor Revoluţiei iraniene, referindu-se la presupusele atacuri israeliene din Siria.

Iranul a jurat că se va răzbuna pentru recentul atac asupra unei baze militare din Siria, blamând Israelul pentru loviturile militare. Un consilier cu rang înalt al Azatollahului Ali Khamenei, Ali Akbar Velayati, a declarat pentru agenţia de ştiri IRNA că „niciuna dintre crimele comise de statul evreu faţă de Siria nu vor rămâne fără răspuns”.

Citeşte şi Benjamin Netanyahu avertizează Iranul „să nu pună la încercare determinarea” Israelului

„Agresiunile comise de statul evreu împotriva Siriei reprezintă o încălcare a suveranităţii şi integrităţii teritoriale”, a declarat Ministerul de Externe al Iranului pentru Press TV.

Israelul nu a cornfirmat, dar nici nu a negat atacurile, în timp ce Rusia face răspunzător Israelul pentru atacurile ce au vizat baza aeriană T-4 din apropiere de Homs. În urma acestor atacuri, unele surse militare iraniene au declarat agenţiei FARS că patru iranieni şi-au pierdut viaţa.


loading...