Irina Begu a ieşit în oraş cu un bărbat misterios. Surpriză: nu era iubitul oficial! FOTO

Irina Begu (28 de ani, 67 WTA) duce o viaţă mult mai deschisă decât prietena sa SImona Halep. În timp ce constănţeanca nu şi-a asumat nicio relaţie cu vreun bărbat, bucureşteanca se iubeşte cu Răzvan Stănescu, fiul regretatei jurnaliste sportive Doina Stănescu.

04 mart. 2019, 14:58

Irina Begu a fost surprinsă de SpyNews, acum câteva zile, într-un mall din Capitală, alături de un bărbat misterios, altul decât iubitul oficial! Cei doi au ales să se relaxeze într-o cafenea de fiţe.

Pentru mai bine de o oră, jucătoarea de tenis şi bărbatul respectiv au stat de vorbă, iar sportiva a zâmbit în câteva rânduri. Totuşi, cei doi nu au schiţat vreun gest care să le ridice mingea la fileu cârcotaşilor. Aceştia au stat la poveşti şi au părut într-o formă excelentă.

Irina Begu şi-a ales staff-ul cu care va colabora în 2019

Irina Begu a câștigat turneele WTA de la Tașkent (2012), Seul (2015), Florianopolis (2016) şi București (2017). Cea mai bună clasare a sportivei în ierarhia mondială a fost locul 22, poziţie ocupată în august 2016. Până acum, sportiva din România a câştigat din tenis 4.794.879 USD.