Irina Begu, DIAGNOSTIC TERIBIL după accidentarea din meciul de FED CUP Franţa – România

Irina Begu s-a accidentat la gleznă în timpul meciului cu Pauline Parmentier din întâlnirea de Fed Cup Franţa - România.

23 apr. 2019, 08:23
Irina Begu, DIAGNOSTIC TERIBIL după accidentarea din meciul de FED CUP Franţa – România

Irina Begu a fost diagnosticată cu întindere de ligamente în urma unui un examen RMN, iar timpul preconizat pentru refacere este de 7-10 zile.

Irina Begu, accidentată în Fed Cup, nu poate juca nici la Istanbul. Cum se schimbă tabloul în favoarea Mihaelei Buzărnescu

Adrian Marcu, antrenorul Irinei Begu, a declarat pentru ProSport că pentru moment, sportiva are piciorul bandajat cu zinc.

„La finalul meciului, normal, Irina era foarte afectată. Şi-a dorit foarte, foarte mult să joace foarte bine şi să câştige, să terminăm partida şi să nu ajungem la dublu. Era o victorie care îi stătea la îndemână, s-a văzut că în setul doi a jucat foarte bine. Pauza de la set-set nu a fost bună pentru ea. La începutul decisivului a fost însă un pic mai moale, să spunem, au fost câteva decizii mai puţin bune şi acolo s-a dus setul. La 2-4 a venit şi acel moment când a călcat strâmb şi, normal, când te gândeşti că vrei să dai totul pentru echipă, în momentul acela nu mai găseşti curajul. Eşti foarte, foarte dezamăgit că nu ai reuşit să faci mai mult. De aceea i-au dat lacrimile la conferinţa de presă”, a declarat Adrian Marcu.