IRINA BEGU, pe urmele Simonei Halep. Performanţă de excepţie la Moscova

IRINA BEGU s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA de la Moscova, dotat cu premii totale de 710.000 dolari, miercuri, după ce a dispus cu 6-4, 6-4 de rusoaica Ekaterina Makarova, a doua favorită a competiţiei.

15 oct. 2014, 16:31
IRINA BEGU, pe urmele Simonei Halep. Performanţă de excepţie la Moscova

IRINA BEGU (24 ani, 61 WTA) s-a impus într-o oră şi 38 de minute de joc în faţa numărului 12 mondial, Ekaterina Makarova (26 ani), la prima confruntare directă dintre cele două, în optimile de finală ale turneului de la Moscova (710.000 dolari).

IRINA BEGU şi-a asigurat prin această victorie un cec de 18.460 dolari şi 100 puncte WTA, iar în sferturi o va înfrunta pe învingătoarea din meciul de joi, care le va opune pe Aleksandra Krunic (Serbia) şi Ţvetana Pironkova (Bulgaria).

Victoria în faţa rusoaicei Makarova este cel mai bun rezultat al Irinei în acest an, după succesul în faţa estonienei Kaia Kanepi (23 WTA) la turneul WTA de la Oeiras (Portugalia).

IRINA BEGU s-a calificat în sferturi şi la dublu, alături de australianca de origine rusă Arina Rodionova, marţi, după victoria cu 7-6 (3), 0-6, 10-6 în faţa cuplului Klaudia Jans-Ignacik (Polonia)/Kristina Mladenovic (Franţa). Begu şi Rodionova vor juca în sferturi, joi, cu perechea Martina Hingis (Elveţia)/Flavia Pennetta (Italia), cap de serie nr. 2.

Anul trecut turneul de la Moscova a fost câştigat la simplu de SIMONA HALEP.