Irina Boureanu a cerut în instanţă COSTODIA fiice sale

Irina Boureanu, fosta soţie a lui Cristian Boureanu, a apelat la judecători pentru ca Ioana Boureanu, 15 ani, să rămână de acum înainte în grija ei. Ea a depus două cereri în instanţă pentru a obţine cât mai repede custodia adolescentei care îşi acuză celebrul tată că o bate.

27 sept. 2016, 05:33
Irina Boureanu a cerut în instanţă COSTODIA fiice sale

Irina Boureanu a depus două cereri, una pentru exercitarea autorităţii părinteşti şi alta de ordonanţă preşedinţială, pentru a obţine custodia fiicei sale. Cristi Boureanu a câştigat în instanţă custodia, în 2004, după un divorţ cu scandal. Irina Boureanu pare decisă să profite de tot acest scandal, în care au apărut  imagini şocante cu Cristian Boureanu târându-şi fiica pe stradă şi înregistrări în care acesta îşi iese din fire şi urlă la fiica sa, folosind cuvinte extrem de dure.

În plin scandal cu tatăl său, Ioana Boureanu şi-a prezentat iubitul FOTO

„Vreau să obţin custodia copilului, vreau ca domiciliul copilului să fie la mine, mai ales că Ioana dintotdeauna şi-a dorit lucrul ăsta. Am depus acţiunea, m-am sfătuit cu un avocat şi aşteptăm termenul. Oricum, nu cred că vom avea surprize, mai ales că Ioana va fi audiată şi va putea spune singură ce îşi doreşte. Ea este din ce în ce mai bine, s-a liniştit. Este bine şi la şcoală, chiar dacă din cauza tatălui ei a fost percepută ca un copil rebel, beţiv şi drogat. Cât despre relaţia ei cu domnul Boureanu, în momentul de faţă nu prea există. Ioana i-a trimis un mesaj pentru că avea nevoie de nişte haine din casă, însă el i-a răspuns că nu se poate şi i-a urat succes în viaţă. De la incidentul respectiv nu a mai existat comunicare între ei. Situaţia e foarte încordată”, a Irina Boureanu pentru Click.

Ioana Boureanu, VEDETA LICEULUI după scandalul cu tatăl său