Irina Columbeanu, gest impresionant pentru tatăl ei, din SUA. Afaceristul s-a topit

Irina Columbeanu a făcut un gest impresionant pentru tatăl ei, din SUA. Omul de afaceri și-a lansat primul volum, "Istoriile unui vehement - Ipocrația”, din triologia sa, în urmă cu o lună, iar zilele trecute el a trimis cărțile și în America, la fiica sa, Irinuca, și fosta lui soție, Monica Gabor.

22 mart. 2022, 18:42
Irina Columbeanu, gest impresionant pentru tatăl ei, din SUA. Afaceristul s-a topit
Irina Columbeanu, gest impresionant pentru tatăl ei

Irina Columbeanu, gest impresionant pentru tatăl ei. Irinel i-a scris fiicei sale un mesaj cu totul special: ”Fiicei mele, Irina, În așteptarea apariției tale, at least în cel de-al doilea volum și forever in my heart (pe vecie în inima mea n.r)”. Fostei sale soţii, Monica Gabor, i-a transmis câteva cuvinte amuzante: ”Monicăi, Împreună cu cele mai curate și sincere gânduri ale mele. P.S.: Cam pe la pagina 187, de-abia veneai pe lume:))”.

Citeşte şi: Monica Gabor, țeapă de 80.000 de euro! Fosta soție a lui Irinel Columbeanu, urmărită în America pentru a fi executată silit! “Nu are nimic pe numele ei”

Irina Columbeanu, gest impresionant pentru tatăl ei

Operele sale au ajuns la fetele lui, aflate peste Ocean, iar Irina a avut o reacție foarte impresionantă. „Irina era tare bucuroasă. Tocmai ce primise de la curier cartea trimisă de mine cu dedicație și era mulțumită că avusese un pic de timp să se și uite pe codul QR de la pagina 248. I-a plăcut foarte mult că astfel a putut și ea să își revadă botezul, a fost foarte curioasă ce ar mai putea vedea prin celălalt cod QR, cel precedent, de la pagina 241.

I-am explicat că astfel va putea să urmărească aproximativ 16 minute din prezentarea amănunțită a fostei mele mașini Rolls -Royce, filmată  în curtea vilei de la Izvorani  prin ianuarie 2007, după ce pe Irina de-abia ce o adusesem cu Monica acasă la vilă, într-un coșuleț, de la spitalul Elias, unde se născuse și unde eu tocmai ce am fost operat, amintindu-mi și de mama mea, ce tot acolo s-a prăpădit.

Irina m-a întrebat, de asemenea, ce mai mănânc și mi-a arătat și dat câteva sfaturi ce și cum să gătesc ca să mănânc sănătos, legume. E un copil special, foarte atent și foarte grijuliu de când a aflat de problema mea de sănătate„, a declarat Irinel, pentru Click.ro.