Irina Columbeanu și-a luat adio de la inocență! Cum s-a filmat fiica Monicăi Gabor într-o cameră de hotel. ”Pe urmele mamei, din păcate”

Irina Columbeanu a intrat în atenția românilor de curând, după vizita în România, aici unde a mers la tatăl ei, Irinel Columbeanu și a oferit chiar și un interviu. Recent, fiica Monicăi Gabor a lăsat internauții mască după ce și-a făcut un cont de TikTok și a postat câteva videoclipuri interesante.
Filip Stan
11 iul. 2024, 10:03
Irina Columbeanu și-a luat adio de la inocență! Cum s-a filmat fiica Monicăi Gabor într-o cameră de hotel. ”Pe urmele mamei, din păcate”

Irina Columbeanu a devenit foarte virală pe rețelele de socializare. Fata Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu își ține fanii din mediul online la curent cu toate activitățile sale, iar clipurile ei au ajuns în atenția românilor în ultima perioadă.

Citește și Irina Columbeanu a plecat din România, dar nu s-a întors în America. Unde se află acum fiica Monicăi Gabor

Recent, Irinuca a venit în România pentru a-l vizita pe tatăl său, lucru care a înduioșat foarte multe persoane. Tânăra s-a întâlnit și cu mătușile ei, surorile Monicăi Gabor.

Tânăra în vârstă de 17 ani locuiește de câțiva ani în SUA cu mama ei, și cu iubitul acesteia, Mr. Pink, alături de fiul afaceristului chinez.

Luna trecută, aceasta a fost într-o escapadă în Bucovina, în Hardnic, Horodnic de Jos, împreună cu Ramona și Alina Gabor, unde s-au bucurat împreună de aerul curat și de frumusețile din jur.

Tot atunci fiica Monicăi Gabor a creat și un cont de TikTok, acolo unde a postat mai multe clipuri în care apare îmbrăcată în haine de firme cu genți de mii de euro.

Într-unul dintre videoclipurile sale, Irinuca nu mai pare deloc micuță! Într-o fustă mini neagră, cu o bluziță neagră cu mâneci evazate și o geantă Louis Vuitton, fiica lui Irinel Columbeanu a făcut furori printre interanuți.

@irinac111🦢🦢♬ original sound – Uncyphill

Reacțiile oamenilor nu au întârziat să apară, mai ales că majoritatea au rămas mască atunci când au văzut cât de mult a crescut fiica Monicăi Gabor.

”S-a dus inocența!”

Evident că nu toată lumea este mulțumită. În timp ce unii au apreciat gestul ei de a se întoarce în România pentru a-și vedea tatăl, alții au criticat-o spunând că a luat-o „pe urmele mamei”.

„S-a dus inocența!” „Pe urmele mamei, din păcate!” „Deja a început?” „Ireal de când nu te-am mai văzut, mă uitam în fiecare zi la tine!” „Nu te-am recunoscut!” „Ești frumușică foc!” „Te ador și mă bucur ca nu ai uitat de unde ai plecat și asta e super bine! O zi minunată așa ca tine ,te pup!” „Nu știu cu care dintre părinții tăi semeni mai mult . Fetițo, ești frumoasă tare” „Semeni foarte mult cu tatăl tau. Să nu îi întorci spatele niciodată indiferent de situație mai ales acum că are mare nevoie de ajutor fie bănesc, fie sufletesc și D-zeu te va răsplăti!” „Irinel Columbeanu este cel mai bogat om cu o așa fiică. Sanatate și tot ce e mai bun va doresc!”, „Ce frumoasă ești Irina. Să ai grija de Tatăl tău căci Dumnezeu te va răsplăti ” „Frumoasă ca mama ta! Mult succes! Vă admir”, sunt doar câteva dintre multele mesaje trimise de internauți Irinei. Irina Columbeanu locuiește în SUA din 2018.

Pentru a se putea întoarce în România, fata fostului afacerist a avut nevoie de o procură de la tatăl ei.

Te-ar putea interesa și Irina Columbeanu, față în față cu rivala mamei sale. Fiica Monicăi Gabor s-a întâlnit cu prima bonă. ”Ești prima mea iubire pură și sinceră”

„Cu fiica mea vorbesc destul de des. Recent m-am auzit cu ea și mi-a cerut o procură pentru că îi trebuie pe la ambasadă, pentru pașaport, să vină în România. O să vină în țară pe 20 și ceva mai, luna care vine. Nu știu să îți zic data exactă. O aștept cu nerăbdare. Nu a mai venit în România din 2018, au trecut cinci ani de atunci”, a declarat fostul milionar pentru click.ro.

DailyBusiness
Românii riscă amenzi. Costurile asigurărilor locuințelor împotriva calamităților sunt acum publice!
Spynews
Prietenii fiicei lui Ioan Crișan ar fi fabricat și amplasat bomba care l-a ucis pe omul de afaceri din Arad. Noi informații în cazul morții milionarului
Bzi.ro
Unde vor pleca Monica Bîrlădeanu şi Valeriu Gheorghiţă în luna de miere: Actrița a divulgat ce vacanţă de lux au plănuit cei doi
Fanatik.ro
Patru zodii cu noroc ceresc până pe 15 noiembrie. Balanțele au șansa vieții
Capital.ro
Se renunță la schimbarea orei? Decizie la nivel european. Rămânem la ora de iarnă sau de vară?
Playtech.ro
Când se dă drumul la căldură în blocurile din Capitală. Oficialii au anunțat că...
DailyBusiness
Decizie oficială! Ce impozit vor plăti românii în 2025
Adevarul
„E de la țară”. Starleta TV Alina Ceușan, criticată dur pentru o fotografie controversată făcută la teatru
wowbiz.ro
Fiica afaceristului Ioan Crișan, ucis în atentatul cu bombă din Arad, printre suspecții principali
Spynews
„Mie dacă nu îmi deschidea proces, nu știa nimeni”. Pepe îi dă replica Ralucăi Pastramă cu privire la filmulețele indecente. Ibrahim neagă că i le-ar fi trimis artistului
Spynews
Ce afaceri are Nicolai Tand de la Asia Express. Care este proiectul de suflet al celebrului bucătar
Evz.ro
Se termină un mare chin pentru șoferi. Proiectul a fost aprobat
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cea mai frumoasă participantă la Power Slap
kanald.ro
BREAKING NEWS Atac terorist la Ankara. Mai mulți morți și răniți după explozii și focuri de armă la o fabrică de avioane și drone
Cancan.ro
Câte mii de euro ar fi plătit Laura Crișan pentru uciderea tatălui său! Așa ar fi prins-o poliția... Ce a spus iubitul ei, care a mers cu ea în vacanțe de lux
Playsport.ro
Bomba bombelor! Marica, încă o lovitură după scandalul monstru cu „prosopul”: e acuzat că a „marcat” la nevasta lui Tamaș, în timp ce el bea în hotel! Bătaie cu pumnii și picioarele în ușa camerei, Săpunaru a intervenit și a vrut să-l bată pe Marica
Capital.ro
Se schimbă harta României? Maghiarii nu ne vor permite: Va trebui să oprim
StirileBZI
Bursele școlare intră în cont după 20 noiembrie! Cine va primi până la 3.000 lei lunar
Prosport.ro
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
stirilekanald.ro
Adevărul despre asasinarea omului de afaceri Ioan Crișan! Breaking news
substantial.ro
Mesaj RO-Alert pentru locuitorii din Tulcea: Posibilitate de cădere a unor obiecte în apropierea graniței cu Ucraina
MediaFlux
Dosarele de pensii BLOCATE. Cine sunt pensionarii care riscă să rămână FĂRĂ BANI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Războiul din Ucraina mai absoarbe niște bani. Marii perdanți sunt studenții beneficiari de Erasmus+ și Orizont Europa