Irina Cristescu, audiată în Parlament pentru custodia fetiţei sale VIDEO

Irina Cristescu, fosta soţie a miliardarului mexican, Hector Bitar de la Penna, a fost audiată, în Comisia de Abuzuri din Parlament. Femeia a pierdut custodia fetiţei sale în urma cu câteva zile. Decizia a fost luată de judecătorii de la Tribunalul Bucureşti, în contextul în care Irina Cristescu susține că miliardarul a atentat la viaţa ei şi ar fi vrut să o răpească pe fetiţă.

17 feb. 2016, 15:10
Irina Cristescu, audiată în Parlament pentru custodia fetiţei sale VIDEO

Lupta familiei Cristescu pentru salvarea Alessiei Miroslava, fiica de doi ani a Irinei Cristescu şi a cetăţeanului mexican Hector Bitar de la Pena, continuă.

Mama fetitei este hotarata sa faca toate demersurile in instanta pentru ca Alessia sa ramana alaturi de ea, in Romania, dupa ce Tribunalul Bucuresti a dat o decizie fara precedent: copilul va avea domiciliul in Mexic, alaturi de tatal al carui comportament violent a fost stabilit de catre experti.

Comportamentul tatălui față de micuța Alessia era de nedescris. Bona fetiței, Hilda, susține că bărbatul obișnuia să se drogheze, chiar și în preajma fiicei lui. Femeia i-a mărturisit totul Irinei, printr-o conversație telefonică. Iată transcriptul apelului, potrivit ziarulring.ro:
Hilda: „Știți ce mă enerva cel mai mult?”
Irina: „Ce?”
Hilda: „Că mirosea a marijuana acolo lângă Alessia, asta mă enerva pe mine cel mai mult!”
Irina: „Cum, se droga acolo, lângă Alessia?!”

Hilda: „Da, intra mirosind a porcării și o pupa pe Alessia, asta mă dispera pe mine cel mai mult… foarte rău, doamnă. Deja v-am spus că el nu se comporta ca un tată mexican. Tații mexicani sunt iubitori, tandri.”
Irina: „Ea merita tot ce e mai bun din lume și eu asta încerc, dar el continuă să vrea să mi-o ia pe Alessia, imaginează-ți!”
Hilda: „Nu va reuși, nu va reuși, pentru că aici, azi, exact azi, acum aproximativ două ore, o doamnă îmi spunea că ea îl cunoaște și că ea nu știe cum a putut să aibă copii, pentru că el toată viața s-a drogat (…). Dar și mai mult decât atât, mai mult decât un dependent de droguri, este o persoană rea, este un vulgar, un om rău, un om rău!”.

Avocata Irinei Cristescu a mărturisit că miliardarul mexican Hector Bitar nu s-a mai interesat de copil şi nu l-a mai văzut din august 2014. Povestea de dragoste dintre fiica magnaţilor Cristescu şi cel mai bogat mexican a început în 2011. Irina Cristescu şi Hector Bitar au devenit soţ şi soţie la câteva luni după ce s-au cunoscut. Dragostea lor a trecut la fel de repede. Irina Cristescu şi-a luat copilul şi l-a adus în România, departe de calvarul în care ajunsese să trăiască. Soţul ei a dat-o în judecată, iar magistraţii au decis recent ca fetiţa de 2 ani să locuiască în Mexic, alături de tată.