Irina Loghin, grave probleme de sănătate. Are dureri groaznice şi riscă să rămână paralizată FOTO

Irina Loghin are probleme destul de serioase de sanatate. Pentru ca are dureri mari la nivelul membrelor inferioare, artista ajunsă la 75 de ani, este nevoita sa faca saptamanal naveta intre Bucuresti si Iasi, unde urmeaza un tratament, scrie Cancan.

24 oct. 2014, 11:54
Irina Loghin, grave probleme de sănătate. Are dureri groaznice şi riscă să rămână paralizată FOTO

Mai mult, chiar daca nu se mai afla la prima tinerete, interpreta a continuat sa faca in fiecare dimineata o plimbare in parc, in pas alergator. Insa, in ciuda conditiei fizice de invidiat, anii nu iarta pe nimeni, iar acestia au lasat urme serioase si asupra Irinei Loghin.

Citeşte şi Irina Loghin a făcut comoţie în parc. Fiul ei povesteşte cum s-a întâmplat

Putini sunt insa cei care stiu calvarul prin care trece artista de cativa ani buni. Mai exact, ea sufera de o boala a picioarelor, care da dureri mari, aproape insuportabile, si care se poate agrava. Astfel, desi nu este o afectiune extrem de grava, netratata, ea poate ajunge chiar sa dea chiar si paralizie. Pentru a se asigura ca va putea urca pe scena si de acum incolo, Irina Loghin face eforturi uriase.

Citeşte şi IRINA LOGHIN are probleme de sănătate

„Merge si se trateaza la bai, face impachetari cu diferite saruri. Ia si medicamente, iar in plus merge saptamanal la Iasi la un bioenergoterapeut. O ajuta mult acest tratament. De asemenea, ea face aproape zilnic reflexoterapie. A gasit o fata care vine mereu acasa. Nu mai alearga ca inainte, insa face zilnic plimbari lungi cu cainele, in parc, si are mare grija cu alimentatia”, a declarat un apropiat al interpretei de muzica populara.

Citeşte şi Fuego se leapădă de Irina Loghin. Vezi pe cine idolatrizeaza acum