Irina Loghin a fost jefuită pe litoral. Ce i-au furat hoţii: „De atunci, le țin sub cheie”

Irina Loghin, supranumită "regina muzicii populare", a avut parte de o experienţă teribilă în timpul unei vacanţe pe care a petrecut-o pe litoralul românesc. Mai precis, artista a fost jefuită!

09 iul. 2022, 08:50

Irina Loghin a fost jefuită pe litoral. Una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară din România a mărturisit că a renunțat să mai poarte costumele tradiționale valoroase, după ce unul dintre acestea, de mare valoare, i-a fost furat, chiar din camera hotelului unde era cazată.

Artista are o colecţie impresionantă de costume tradiționale,  estimată la peste de 100.000 de euro. După experienţa nefericită, Irina Loghina  luat o decizie radicală: a renunțat să mai poarte straiele tradiționale de valoare, ținându-le sub cheie! De aceea,  la spectacole și la evenimente, oamenii s-au obișnuit să o vadă în celebra ei rochie albă, stilizată.

„Mi s-a furat de la mare, din hotel, un costum frumos, vechi, autentic. De atunci le țin sub cheie, nu le mai port pe acestea”, a declarat Irina Loghin pentru Fanatik.

Ceaiul-minune pe care Irina Loghin îl bea în fiecare dimineață. E recomandat pentru orice boală și te menține în formă: E cel mai bun!

Irina Loghin îşi ia înapoi pensia specială. Câţi bani va primi lunar pentru cele două mandate în Parlamentul României

Irina Loghin se numără printre foştii parlamentari care îşi vor recupera pensia specială, după ce procesul s-a plimbat pe la mai multe instanţe. Asta după ce 67 de foşti parlamentari au câştigat la Tribunalul Bucureşti, într-un proces colectiv, recuperarea pensiilor speciale pierdute în urma adoptării, anul trecut, a unei legi în Parlament. Artista a fost deputat şi senator PRM, în perioada 2000-2008, iar recent sute de foşti deputaţi şi senatori au acţionat în instanţă Parlamentul pentru a-şi recâştiga pensiile. Potrivit datelor oficiale din 2021, Irina Loghin primește lunar suma cuprinsă între 6.000 și 7.000 de lei, pensie pentru patru ani de mandat!

Câți bani cere Irina Loghin ca să cânte o oră la nuntă. Tarifele au crescut la evenimentele din 2022