Irina Margareta Nistor intervine în scandalul ce o are protagonistă pe Eva Măruță: „Nu arunci cu pietre decât în copacul cu roade”

Irina Margareta Nistor a vorbit despre valul de critici primit de Eva Măruță, după ce a apărut în filmul „Tati part-time”. Criticul de film spune că fetița Andrei și a lui Cătălin Măruță, în vârstă de 8 ani, are un talent actoricesc uriaș.
Alina Costache
18 ian. 2024, 20:12
Irina Margareta Nistor intervine în scandalul ce o are protagonistă pe Eva Măruță: „Nu arunci cu pietre decât în copacul cu roade”

Filmul în care a apărut Eva Măruță, „Tati part-time”, a fost urmărit deja de peste 200.000 de persoane la cinematograf. A stârnit o mulțime de reacții, unele laudative, altele critici. Mulți au spus că Eva a luat rolul principal doar pentru că are părinți celebri.

Multe persoane publice i-au luat apărarea fetiței, iar printre ele se numără și Irina Margareta Nistor, care a ținut să își exprime părerea în legătură cu talentul copilei.

Citește și Saveta Bogdan, cerută în căsătorie la 78 de ani. Cum a reacționat artista: „Am întinerit cu 20 de ani”

„Tocmai, pentru că merge foarte bine. Nu arunci cu pietre decât în copacul cu roade, asta este. La pachet cu hate-ul pentru ea m-au cooptat și pe mine acolo. Nu pot să îmi explic asta, ideea cum are cineva succes, imediat trebuie să dai cu pietre. E un film independent, este pentru publicul care vrea să-și facă niște copii ceva mai bine-crescuți. Dar e un succes de roade frumoase și când am zis că joacă bine, chiar joacă bine. Cum am auzit, «precis că am un interes că spun chestia asta», n-am absolut niciun interes. Eu am interes să văd filme ca să am despre ce să scriu, ăsta e singurul meu interes. E un film independent, este pentru publicul lui, este pentru publicul care vrea să-și facă niște copii ceva mai bine-crescuți, că prost-crescutul e nașul acolo. Asta e, trebuie să ignori”, a afirmat criticul de film.

Irina Margareta Nistor le-a atras atenția celor care o atacă pe copilă că ea nu are nicio vină pentru faptul că și-a descoperit pasiunea pentru actorie și a avut oportunitatea să le arate tuturor cât de talentată este.

„La asta ar trebui să se gândească cei care procedează așa. Dar cred că în continuare, cu empatia funcționăm mai greu, pentru că multă vreme nici n-au știut ce înseamnă cuvântul și atunci e complicat. Dar din nou, zice «de ce nu fiica mea? Când s-a făcut Pistruiatul, a ales Nicolaescu din 500 de copii». Trecem peste cariera ulterioară a Pistruiatului, eu zic că Eva o să facă o carieră, hai să vedem cine are dreptate. Eu, de acolo de sus, am să văd ce face”.

Reacția Andrei după șirul de critici la adresa Evei Măruță

Filmul a fost lansat în 2 ianuarie 2024 în cinematografe și e pe primul loc în box office, fiind urmărit deja de peste 230.000 de persoane.

În urma valului de critici la adresa Evei Măruță, Andra a reactionat. „Pe copiii mei îi iubesc, îi susțin în drumul lor necondiționat. Care o fi drumul, nu contează. Dacă mâine decid că vor să facă cu totul altceva, noi suntem deschiși, pentru că acesta este rolul unui părinte”, a spus artista după ce a fost întrebată dacă și-a îndrumat copiii către o carieră în actorie și TV.

Citește și Geanina Ilieș se întoarce în televiziune. La ce post va prezenta știrile începând din februarie

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!