Irina Rimes: „Partea cea mai grea a trecut. Prefer să păstrez diagnosticul pentru mine”

Final de an cu emoţii pentru Irina Rimes. Artista a ajuns, marți, la spital cu o hemorgie internă şi a fost operată de urgenţă.

02 ian. 2020, 05:22
Irina Rimes: „Partea cea mai grea a trecut. Prefer să păstrez diagnosticul pentru mine”

Starea Irinei Rimes este una bună acum şi cel mai probabil, joi, va fi externată, spun medicii. Cântăreaţă a fost nevoită să îşi anuleze în ultimul moment concertul de Revelion de la Iaşi.

Artistă a ajuns la spitalul Elias din Capitală, în jurul orei 5 dimineaţa, cu o problemă gravă de sănătate. A rămas internată după ce medicii au descoperit o hemoragie internă şi la ora 15.00, cântăreaţă a intrat în sala de operaţie. Intervenţia chirurgicală a durat o oră şi acum artista se afla în afara oricărui pericol, iar joi, cel mai probabil va fi externată, spun medicii.

Îndrăgita artistă a transmis, miercuri, un mesaj: „Partea cea mai grea a trecut. Prefer să păstrez diagnosticul pentru mine, dar mulţumesc pentru gândurile frumoase şi susţinere. Cel mai mult îmi pare rău că nu am putut să fiu prezentă la concertul din Iaşi.”

Cu câteva ore înainte de interventie, deşi vizibil slăbită, Irina Rimes a ţinut să îşi anunţe fanii că nu va urca pe scena la Iaşi, în noaptea de Revelion: „Dimineaţa nu e aşa bună pentru mine că m-am trezit internată şi fac acest video să vă spun că îmi pare foarte rău că trebuie să anulez programul din seara asta de la Iaşi. Am fost internată cu o problema de sănătate şi medicii nu mă lasa să plec acasă.”

„Perioadă extrem de aglomerată din ultimele luni și-a pus amprenta asupra Irinei, care însă promite că imediat cum se va recupera va reveni pe scenă, cu forțe proaspete”.

Este mesajul transmis la scurt timp de reprezentantii casei de discuri, Global Records, cu care artista colaborează. Irina Rimes este una dintre cele mai îndrăgite cântăreţe din Roamnia. În 2016, a înregistrat un succes imens cu piesa „Visele”, care a ocupat locul 1 în clasamentele radio din ţară.

Recent, artista a lansat o piesă emoţionantă. Cântăreaţă ocupa de două sezoane şi fotoliul de jurat al emisiunii „Vocea României”.