Irina Rimes, prima reacţie după a fost acuzată că a făcut-o să plângă pe Theo Rose. „Am spus asta şi public, i-am spus-o şi ei”

Irina Rimes a avut o primă reacţie după ce a fost acuzată că Theo Rose a plâns din cauza ei la "Vocea României". Artista originară din Republica Moldova a declarat că nu are nimic de împărţit cu colega ei de juriu, care "are una dintre cele mai bune voci din România".

10 oct. 2023, 17:52
Irina Rimes, prima reacţie după a fost acuzată că a făcut-o să plângă pe Theo Rose. „Am spus asta şi public, i-am spus-o şi ei”
Irina Rimes, prima reacţie după a fost acuzată că a făcut-o să plângă pe Theo Rose. "Am spus asta şi public, i-am spus-o şi ei"

Irina Rimes, prima reacţie după a fost acuzată că a făcut-o să plângă pe Theo Rose. În ediţia difuzată de Pro TV pe 6 octombrie, când concurenta Andreea Oprea i-a convins pe juraţi să apese butonul, aceştia s-au luptat să o convingă pe artistă să meargă în echipa lor. La un moment dat, Irina Rimes spus că Theo Rose vrea să o ducă pe concurentă „în lăutărie”, fiind cunoscut că aceasta din urmă s-a lansat în muzică cu manele şi melodii de petrecere.

„Andreea, vocea unui om ajunge să fie cumva rezultatul a tot ceea ce a studiat de-a lungul timpului și regăsesc în vocea ta multe genuri muzicale. Îmi place că în sfârșit găsesc alți oameni ca mine și mi se pare că în sfârșit lumea mea devine acceptată, normal. Eu mă bucur că văd alți oameni care de acum încolo o să facă asta, ce am făcut și eu, să împrăștie din lumea asta cu sclipici”, a spus Theo Rose, după care Irina Rimes a reacționat: „Adică ce? Vrei s-o duci în lăutărie?”. „Nu. Asta ai înțeles tu din lumea mea? Mă atacă acum, pentru că cu asta o să mă atace… că n-avem ce să facem. Asta e crucea noastră!”, a spus Theo Rose, care a izbucnit în lacrimi!

Citeşte şi: Irina Rimes, demolată după conflictul cu Theo Rose: „E greu să ignor mesajele cu ‘moldoveancă’, ‘scârbă’, ‘proastă’. Am spus că e una dintre cele mai bune voci pe care le-am auzit”

Acuzată că a atacat-o pe colega ei de juriu, Irina Rimes s-a apărat și a explicat că Theo Rose, cu care are în continuare o relație foarte bună, nu a plâns din cauza ei, ci din cauza unei situații emoționante. „De obicei eu hate-ul îl ignor, dar de data asta este foarte greu să ignor toate mesajele. Asta trebuie să se oprească! Să asociezi pe cineva cu un gen muzical nu este o jignire! Eu tot timpul am avut o părere foarte bună despre Theo Rose! Tot timpul am zis în dreapta și în stânga că Theo Rose este una dintre cele mai bune voci pe care le-am auzit eu vreodată și că poate să cânte orice! Cum aș putea eu să jignesc un om despre care am o părere atât de bună?”, a afirmat Irina Rimes.

Citeşte şi: Bat clopote de nuntă pentru Theo Rose și Anghel Damian! Artista a făcut marele anunț. ”Se va întâmpla discret, la fel ca botezul lui Sasha”

„Am spus asta și public, i-am spus-o și ei, ea știe lucrul ăsta, noi ne respectăm reciproc și nu văd de ce a trebuit să sară lumea pe mine, având în vedere că Theo Rose nu a plâns pentru că eu am jignit-o, ci pentru că am atins un punct sensibil și aici nu sunt eu de vină, aici este de vină opinia colectivă. N-am considerat niciodată că muzica pe care o fac eu este mai presus decât muzica lăutărească, din contră, mereu am considerat că muzica lăutărească, folclorul și muzica populară sunt niște genuri cu valoare mult mai mare, pentru că ele conțin identitatea poporului”, a mai transmis Irina Rimes.