Irina Rimes, primele declarații despre sarcină: „Cumpăr cărți și le pun în bibliotecă, vreau ca copilul meu să găsească acolo tot ce are nevoie”

Irina Rimes a făcut primele declarații despre rolul de mamă. Artista a mărturisit că își dorește să aibă copii, însă nu chiar în momentul acesta.

25 mai 2021, 23:21
Irina Rimes, primele declarații despre sarcină: „Cumpăr cărți și le pun în bibliotecă, vreau ca copilul meu să găsească acolo tot ce are nevoie”

Irina Rimes a dezvăluit, în cadrul podcastului “Acasă la Măruță”, că își dorește să devină mamă, dar că în momentul de față, mai exact în următorii doi ani, nu ia acest lucru în considerare.

„Sunt într-un magazin și caut cărți, găsesc o carte care mi se pare interesantă, îmi dau seama că nu o să am timp să o citesc, dar mă gândesc că atunci când o să am un copil, el va trebui să citească cartea asta.

Cumpăr cărți și le pun în bibliotecă, nu sunt toate pentru copii, am și pentru oameni mari sau pentru copii la o anumită vârstă, ca mine de exemplu (zâmbește). Încerc să măresc biblioteca pentru ca atunci când o să am un copil, să găsească în bibliotecă tot ceea ce are nevoie.

Da, mă văd mamă. Nu neapărat acum, în momentul ăsta, dar nu sunt femeia aceea care n-o să facă copii. (…) Da, la un moment dat mă văd mamă.

Nu-mi fac planuri foarte mari în viitorul îndepărtat. (…) Ca să nu fiu dezamăgită, nu am așteptări mari. Trăiesc momentul, clipa. E bine. (…) Mi-am programat să nu am un copil în următorii doi ani. Simt că sunt încă la jumătatea drumului. Mi-am imaginat cum mă împart cu un copil. Fac naveta Franța – România? Mama nu poate să vină din Chișinău din cauza pandemiei… nu văd cum”, a declarat Irina Rimes.

Ce meserie avea Irina Rimes, înainte să devină cântăreaţă

„Înainte de piesa Visele, eu şi Andi distram copiii. Mă deghizam în diferite personaje, la evenimente. Asta făceam în mall-uri, prindeam tot felul de contracte. Îmi plăcea să fac asta, dar banii nu ne ajungeau. Ne-am dat seama că putem să scriem piese împreună, voce-chitară, şi început să le vindem în Republica Moldova.

Nu puteam să cerem foarte mult, pentru că acolo, industria muzicală nu era aşa dezvoltată. Aşa ne-am ţinut cam doi ani. Nu ştiu să spun dacă sunt bogată sau săracă, sunt ok.

Nu pot să spun că nu am bani, dar nici nu pot spune că sunt bogată, pentru că sunt lucruri pe care mi-aş dori să le fac, dar nu am resursele financiare necesare. De exemplu, acum nu îmi permit să mă duc într-o vacanţă în Maldive.

Eu am un Opel roşu, luat pe barter, contract de imagine. Asta nu ştiu oamenii. Artiştii nu cer banii pentru ei, cer pentru oamenii cu care lucrează ei„, a declarat cântăreaţa Acasă la Măruţă.