Irina Tănase şi-a şters contul de Instagram după despărţirea de Dragnea: „Nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit”

Irina Tănase (28 ani), prima reacţie despre despărţirea de Dragnea (59 ani). Relaţia celor doi trece printr-o perioadă dificilă după ce fostul lider PSD ar fi aflat de la un prieten că iubita lui l-ar înşela. Acesta şi-ar fi luat bagajele şi ar fi plecat din căminul conjugal.

06 dec. 2021, 08:24
Irina Tănase şi-a şters contul de Instagram după despărţirea de Dragnea: „Nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit”
Irina Tănase, prima reacţie despre despărţirea de Dragnea

Irina Tănase, prima reacţie despre despărţirea de Dragnea. Tânăra neagă faptul că s-ar fi despărţit de iubitul ei, recent ieşit din închisoare, şi că nu avea cum să o prindă cu fostul iubit.

Irina Tănase, prima reacţie despre despărţirea de Dragnea

De unde știți dumneavoastră așa ceva? Păi, eu am o relație cu Liviu de atât de mulți ani încât fostul meu iubit cred că este și căsătorit și are și copii, așa că nu avea cum să mă prindă cu fostul iubit. Dar nu înțeleg de ce mă întrebați asta. Nu m-a prins Liviu cu niciun iubit și nici nu ne-am despărțit. Nu știu de unde ați auzit dumneavoastră chestia asta. Îmi pare rău…”, a declarat Irina Tănase pentru Cancan.

La scurt timp după această declaraţie, iubita lui Liviu Dragnea şi-a şters contul de Instagram.

Citeşte şi: Iubita lui Dragnea, Irina Tănase, prima reacție după eliberarea politicianului: „Am început să plâng. Mă duc să-mi iau bărbatul acasă!”

Codrin Ştefănescu, primele dezvăluiri despre despărţirea dintre Liviu şi Irina

Codrin Ştefănescu a rupt tăcerea duminică, atunci când a făcut primele declaraţii despre despărţirea prietenului său de femeia care i-a fost aproape atunci când a fost încarcerat.

În viața mea nu m-am băgat în relația personală a unor oameni. Mai ales la prieteni! Niciodată! Că s-a scris de mine, de o grămadă de combinații pe care le-am avut, de femei, de manechine

Unele au fost reale, unele nu au fost, eu nu am spus absolut nimic. Dar niciodată nu m-am băgat în viața mea într-o chestie internă. Dimpotrivă, am încercat tot timpul să repar. Să fiu un prieten de bază, care să fie tot timpul calm. Și mintea limpede.

Să-i calmeze pe oameni. Le spun, mai vorbiți odată, mai analizați situația. Sub nicio formă nu sunt eu unul dintre cei care să mă bag în relația unor prieteni foarte buni”, a spus președintele partidului Alianța Pentru Patrie pentru aceeaşi sursă.