Irinel Columbeanu a dezvăluit cine este tânăra cu care a fost surprins la restaurant

Irinel Columbeanu a fost surprins de paparazzii cu o tânără domnişoară, în timp ce lua cina la un restaurant chinezesc din Capitală

19 ian. 2016, 21:14
Irinel Columbeanu a dezvăluit cine este tânăra cu care a fost surprins la restaurant

Deşi după divorțul de Monica Gabor, Irinel Columbeanu a dus o viață extrem de discretă și a preferat să stea departe de scandaluri, paparazzi l-au surprins de mai multe ori cu diferite domnişoare.

Recent, omul de afaceri a fost văzut din nou la un restaurant cu specific chinezesc din Capitală împreună cu o domnişoară.

„Este o parteneră din noul bussiness. Nici măcar nu am mâncat. Am băut doar o băutură. Dacă ai avea curiozitatea să deschizi Facebook-ul meu, ai vedea și pe o doamnă care face lucururi extraordinare. Sunt multe domnișoare și mulți domni în acest bussiness”, a spus omul de afaceri la „Agentul VIP”, potrivit spynews.ro

„I-am scris două idei lui Traian Băsescu și nu mi-a răspuns. Echipa dumnealui ar trebui să fie mai atenți la aceste postări. Găsesc că e de datoria mea ca să îmi răspundă. Corect este să îi răspunzi și ultimului om care îți scrie. Este avocată doamna, am discutat despre subiectul acesta cu dumneaei”, a mai spus Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu şi Monica Gabor au divorţat în 2011. La scurt timp, ea s-a stabilit în America, acolo unde ar avea o relaţie cu un chinez, pe nume Mr. Pink, fetiţa cuplului, Irina, rămânând în grija tatălui.

Citeşte şi