Irinel Columbeanu a primit vestea chiar de Paşte: „Nu am regrete, nu îmi pare rău de nimic în viață”

Milionarul ajuns la azil a avut parte de vizite de Paşte, dar nu şi de la fosta sa iubită, Oana, însă marea veste este că Irinuca va ajunge în această lună în România.

06 mai 2024, 21:40
Irinel Columbeanu a primit vestea chiar de Paşte: „Nu am regrete, nu îmi pare rău de nimic în viață”

Irinel Columbeanu și-a petrecut primul Paște la azil, însă nu i-a lipsit nimic de pe masă. Uitat de prieteni și familie, fostul milionar a primit o mână de ajutor de la patronul căminului din Ghermănești în care locuiește deja de mai bine de jumătate de an.

Irinel Columbeanu a vorbit cu sinceritate despre fosta lui iubită, Oana, cu care a avut o relație de aproximativ 3 ani.

Irinel Columbeanu se confruntă cu mai multe probleme de sănătate și a ajuns să trăiască o viață la polul opus față de cea din trecut, atunci când se plimba cu mașini care mai de care mai luxoase, locuia într-o vilă la care mulți doar visau și era înconjurat doar de femei frumoase.

Cu toate acestea, însă, fostul milionar spune că deși nu mai are parte de toate lucrurile materiale de odinioară, acesta este mult mai liniștit și împăcat cu faptul că nu-i lipsește nimic din cele necesare, așa cum a fost și în cazul Sărbătorilor Pascale, spunând că a avut tot ce i-a trebuit.

Întrebat, însă, dacă a primit vreo vizită specială în ziua de Paște, Irinel Columbeanu a răspuns pozitiv, cu precizarea că fosta lui iubită, Oana, nu l-a vizitat. Chiar și așa, se pare că cei doi au rămas în relații bune, mai ales că tânăra și fostul milionar vorbesc la telefon de fiecare dată când au ocazia.

„Nu am regrete, nu îmi pare rău de nimic în viață, nu am nicio supărare pe inima în acest moment. Anul acesta nu mi-a lipsit nimic de pe masa de Paște. Nu am fost singur în prima zi de Paște, am fost vizitat de mai multe persoane, dar nu aș vrea să vorbesc despre asta, să spun ce și cum. Oana (n.r.: fosta iubită a lui Columbeanu – Oana Cojocaru) nu a venit la mine, ne-am mai auzit la telefon, am fost și la un restaurant împreună…cam atâta”, a spus Irinel pentru Click.

Irinel Columbeanu, afectat de boala nemiloasă, dar fericit că a plecat din azil de Paște. Suferința se reflectă pe chipul său: „M-a invitat la el acasă”

Irinel Columbeanu este nerăbdător să-și revadă fiica

Irinel Columbeanu radiază de fericire, asta pentru că în curând Irinuca va veni în România pentru a-și vizita tatăl. Fostul milionar spune că este nerăbdător și abia așteaptă să-și revadă unicul copil, mai ales că nu s-au mai văzut de ceva timp.

„Cu fiica mea vorbesc destul de des. Recent m-am auzit cu ea și mi-a cerut o procură pentru că îi trebuie pe la ambasadă, pentru pașaport, să vină în România.

O să vină în țară pe 20 și ceva mai. Nu știu să îți zic data exactă. O aștept cu nerăbdare. Nu a mai venit în România din 2018, au trecut cinci ani de atunci”, a declarat Irinel Columbeanu, conform Click.ro.

Citește și: Surpriză pentru Irinel Columbeanu, înainte de Paște! Fiica lui, Irina, vine în România, după mai bine de cinci ani. „Emoțiile mele sunt la fel de mari ca și ale ei”