Irinel Columbeanu, adevărul despre Monica Gabor. A cumpărat-o sau nu de la proxeneţi?

Irinel Columbeanu spune adevărul despre Monica Gabor şi momentul când a cunoscut-o. Tânăra din Bacău spunea atunci că s-a îndrăgostit la prima vedere de afaceristul din București, deși gura lumii o contrazicea şi spunea că, de fapt, fostul milionar ar fi cumparat-o de la proxeneţi.

22 apr. 2021, 20:04
Irinel Columbeanu, adevărul despre Monica Gabor. A cumpărat-o sau nu de la proxeneţi?
Irinel Columbeanu spune adevărul despre Monica Gabor

Irinel Columbeanu, adevărul despre Monica Gabor. Tabloidele scriau că Irinel Columbeanu ar fi cunoscut-o pe Monica Gabor într-un club de noapte din Bacău, aceasta făcând parte dintr-o rețea de prostituție. La un moment dat în spațiul public a apărut și un proxenet pe nume Damaschin care s-a lăudat că a fost ‘tăticul‘ Monicăi.

Citeşte şi: Cum arată și cu cine seamănă Irina Columbeanu. La 14 ani are calitățile unui model

Irinel Columbeanu, adevărul despre Monica Gabor

Invitat în emisiunea lui Mădălin Ionescu de la Metropola TV, Irinel Columbeanu a vorbit despre Damaschin și a negat că și-ar fi cumpărat fosta soție, însă nu în totalitate. „Nu, nici vorbă”, a fost răspunsul dat de afacerist.

A mai spus  că adevărul se va găsi în cartea pe care o scrie despre viața lui: „Dacă răspund acum irosesc din suspansul cărții. Vor fi multe noutăți atât în conținut, cât și în formă. Domnul Damaschin era un pește prost și nu merită atenția.

Fenomenul Damaschin s-a extins în mai toate orașele țării și, uite așa s-a ajuns de la fenomenul Bacău la fenomenul Caracal… Eu aflând despre ce e vorba m-am revoltat împotriva acestui sistem în felul în care am făcut-o și, mă rog…”.

Irinel Columbeanu, motivul real pentru care a acceptat ca fiica lui să plece în America

Irina, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, locuiește de aproximativ doi ani în America, alături de mama ei.

Irinel Columbeanu nu și-a mai văzut fiica de doi ani, însă nu lipsa banilor l-a făcut pe acesta să ia decizia de a o trimite pe Irina în America. Afaceristul a declarat că a făcut acest lucru pentru binele fiicei sale, considerând că micuța va avea un viitor mai strălucit în SUA.

După ce presa a aflat că Irina Columbeanu nu s-a întors în toamnă la liceul privat pe care îl frecventa în România, s-a spus că de fapt tatăl ei nu mai avea bani să-și țină fiica la școală. Liceul Francez „Anna de Noailles” din București, unde învăța Irina Columbeanu, costă în jur de 7.000 de euro pe an.

Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos. Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe sa se adapteze acestei noi lumi”, a spus Irinel Columbeanu la Kanal D.


loading...
Partenerii noștri