Irinel Columbeanu are o nouă iubită. Nimeni nu se aştepta la asta

Modelul Denisa Botcari şi milionarul Irinel Columbeanu (56 de ani) formează unul din cele mai noi cupluri din showbizul autohton. Cei doi îşi consumă iubirea la malul mării şi par că se înţeleg de minune.

06 aug. 2014, 06:48

Până acum, i s-a spus “blonda lui Cristea”, după ce a fost fotografiată în compania fotbalistului. Ei bine, pentru Denisa Botcari, un model foarte căutat la Londra, “Prinţul” e deja istorie.

Fotoreporterii ziarului Libertatea au surprins-o ieri pe tânăra de 22 de ani în compania lui Irinel Columbeanu, luând masa chiar în restaurantul unui resort din Mamaia-Năvodari, unde amândoi sunt cazaţi. D

enisa şi Irinel au ştiut să-şi ascundă idila înfiripată între ei, în urmă cu aproximativ o săptămână, chiar pe Litoral. În tot acest timp, ambii s-au afişat în diverse companii, ea, în a lui Cătălin Botezatu, probabil pentru a nu da sub nici o formă de bănuit că între ei ar exista mai mult decât o simplă prietenie.

Un turist cazat în acelaşi hotel a rupt însă tăcerea şi a mărturisit pentru Libertatea: “I-am văzut de mai multe ori împreună, de obicei luând prânzul la restaurant”. Contactat pe marginea acestui subiect, luat prin surprindere, Irinel Columbeanu nu a negat faptul că Denisa este noua blondă din viaţa sa: “Din moment ce fotografiile spun totul, nu pot nega. Nu vreau să fac însă nici un alt comentariu”.

La rându-i, Denisa a mărturisit: “Irinel e un domn din toate punctele de vedere. Suntem la început şi nu vreau să vorbesc despre viaţa mea personală”. Denisa Botcari are şi ea o situaţie financiară foarte bună.

Câştigă bani frumoşi ca model şi consilier la un club din Londra, precum şi din pictorialele pe care le-a realizat în Asia. Recent, fostul “Iepuraş” Playboy a plătit nu mai puţin de 16.000 de euro cazarea la un hotel de cinci stele din Capitală, unde şi-a permis luxul ca pe perioada cazării să închirieze tot etajul, pentru a avea spaţiu suficient să-şi depoziteze hainele şi încălţămintea, dar şi pentru câteva şedinţe foto.

Citeşte mai mult pe libertatea.ro