Irinel Columbeanu cheltuie mai mult decât îi permite buzunarul. Fostul milionar are datorii la azilul unde locuiește: „Se străduiește cumva să facă rost de bani”

Irinel Columbeanu primește lunar pensie, dar aceasta nu îi ajunge să plătească toate costurile de la azil. Fostul milionar se străduiește să facă rost de bani.
Alina Costache
16 mai 2024, 16:07
Irinel Columbeanu cheltuie mai mult decât îi permite buzunarul. Fostul milionar are datorii la azilul unde locuiește: „Se străduiește cumva să facă rost de bani”
Irinel Columbeanu are probleme cu banii. Fostul milionar are datorii la azil

Anul trecut, din cauza problemelor financiare și medicale Irinel Columbeanu s-a văzut nevoit să se mute la un azil din Ghermănești, lângă București, unde a locuit și tatăl său până în ultimele clipe de viață. Fostul milionar a luat această decizie pentru că nu avea pe nimeni alături care să îl ajute, fiica lui și a Monicăi Gabor locuind de ani buni în America.

Citește și: Irinel Columbeanu a „fugit” de la azil direct la club. Cum s-a distrat fostul milionar de la Izvorani

Patronului azilului unde locuiește fostul afacerist de la Izvorani, Ion Cassian, i-a oferit o mână de ajutor, la fel și prietenii, care i-au dat bani pentru a plăti taxa de la azil, unde costurile lunare variază între 4.5000 și 8.000  de lei lunar. Irinel Columbeanu nu a reușit să achite taxa, astfel că acum are datorii la azilul unde locuiește. Pentru că este prieten cu patornul, fostul milionar are parte de foarte multă înțelegere.

„În acest moment, Irinel Columbeanu mai are puține datorii, nu acoperă toată taxa, diferența e însă mică, să vedem ce planuri mai are de viitor. Are mult bun-simț, este un om educat, se străduiește cumva să facă rost de bani pentru taxă”, a mai declarat Ion Cassian, proprietarul azilului, pentru Playtech.