Irinel Columbeanu, declaraţie surprinzătoare: Monica Gabor a fost iubirea vieții mele VIDEO

După căsnicia eşuată cu Monica Gabor, Irinel Columbeanu declară acum că nu are de gând să se mai căsătorească. Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru România TV, el a vorbit despre planurile sale de viitor, despre divorţul răsunător prin care a trecut şi dragostea purtată Monicăi.

07 iul. 2013, 16:20
Irinel Columbeanu, declaraţie surprinzătoare: Monica Gabor a fost iubirea vieții mele VIDEO

„Nu există nimeni în viața mea, este Irina și atât! Monica Gabor a fost iubirea vieții mele. Eu nu am fost de acord cu divorţul. Nu mai există nicio şansă să ne împăcăm, dar acum suntem în relaţii normale. Voi călca la Starea Civilă doar cu Irina, când se va căsători ea. Eu nu mă gândesc acum să mă căsătoresc, dar asta nu înseamnă că nu se va întâmpla”, a mărturisit Irinel precizând că expunerea mediatică a dus la destrămarea familiei lui.

Îmi pare rău că m-am expus mediatic. Acum îmi pare extrem de rău. Intenţiile mele au fost cu totul altele şi nu s-au potrivit cu ceea ce a ieşit, a completat omul de afaceri.

Monica Gabor a fost căsătorită și are o fiică cu omul de afaceri Irinel Columbeanu. Cei doi au divorţat în anul 2011, iar Monica s-a mutat în America unde trăieşte o poveste de dragoste cu afaceristul chinez, Mr. Pink.