Irinel Columbeanu, dezvăluiri incredibile despre relația cu Monica Gabor: ”Eu cred că m-a iubit”

Irinel Columbeanu a fost invitat în emisiunea ”40 de întrebări” moderată de Denise Rifai. Omul de afaceri a vorbit despre situația sa financiară, dar și despre relația pe care a avut-o cu Monica Gabor.

17 dec. 2020, 09:46
Irinel Columbeanu, dezvăluiri incredibile despre relația cu Monica Gabor: ”Eu cred că m-a iubit”

Irinel Columbeanu a avut de răspuns la mai multe întrebări dificile, printre care se numără și situația sa financiară actuală și relația pe care a avut-o cu Monica Gabor. Cu această ocazie, omul de afaceri a făcut o dezvăluiri incredibilă, și anume că Monica nu este căsătorită cu milionarul Mr. Pink.

Citește și: Irinel Columbeanu a râs de „sărăcia” lui la iUmor: Am făcut bani vânzând case, singura problemă este că erau ale mele

De asemenea, întrebat dacă a luat-o în calcul pe Monica Gabor ca un colac de salvare după ce situația sa financiară s-a înrăutățit, acesta a precizat că nu s-a gândit niciodată la necesitatea unui colac de salvare de sex feminim. O altă întrebare sensibilă pentru Irinel Columbeanu a fost despre relație sa cu fosta soție, mai exact dacă consideră că Monica Gabor l-a iubit, întrebare la care omul de afaceri a răspuns afirmativ.

”Monica Gabor nu este căsătorită cu cine ați spus dumneavoastră. Căsătorită sau nu, nu m-am gândit la necesitatea unui colac de salvare de sex feminin. Monica cred că m-a iubit, am știut că au fost niște probleme pe care le-a avut în trecut și sfatul meu, înainte de nuntă, a fost să nu îmi spună numai mie despre aceste probleme și să le comunice și presei.

Irinel Columbeanu a precizat că în momentul în care a cunoscut-o pe Monica Gabor aceasta avea împlinită vârsta de 18 ani. Acesta a fost întrebat și cât l-a costat relația cu fosta soție, întrebare la care a oferit un răspuns neașteptat.

”Când am cunoscut-o avea peste 18 ani, în ceea ce privește cheltuielile ele au fost cu mult depășite de valoarea clipelor petrecute împreună” , a povestit Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu, în faliment. Câţi bani cheltuie, acum, pe mâncare

Irinel Columbeanu, în faliment. Unul dintre foştii milionari ai României vorbește despre afaceri, eșecuri și tumultuoasele iubiri, transpuse adesea în paginile tabloidelor sau în reality show-uri, la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Irinel Columeanu, în faliment.Fostul soţ al Monică Columbeanu face declaraţii despre drumul sinuos de la averea uluitoare până la agonia falimentului, dar și despre viața personală foarte expusă, potrivit Kanald.ro. Întrebat câţi bani mai are, acum, după ce a pierdut toată averea, Irinel Columeanu a răspuns: „Câţi bani este nevoie, ca să trăiesc liniştit. Am pierdut bani, dar şi probleme„