Irinel Columbeanu, executat silit. Bunurile din reşedinţa de la Izvorani vor fi confiscate

Executorii judecătoreşti şi poliţiştii vor bate la poarta lui Irinel Columbeanu, potrivit România TV. Aceştia vor să-i ia milionarului tot ce se poate din reşedinţa de la Izvorani, pentru că statul nu şi-a recuperat încă milioanele de euro pe care le datorează omul de afaceri.

09 aug. 2013, 09:49
Irinel Columbeanu, executat silit. Bunurile din reşedinţa de la Izvorani vor fi confiscate

Statul încearcă să recupereze paguba lăsată de Irinel Columbeanu şi a scos la licitaţie terenurile acestuia, în contul unei datorii de 3 milioane de lei la banca unde şi-a făcut creditul.

Irinel Columbeanu avea mai multe terenuri în localitatea Cioplani, la 30 de km de Bucureşti. Nu s-a obţinut, însă, un preţ bun pe terenuri, iar banca a obţinut un ordin pentru a executa silit bunurile din reşedinţa lui Irinel Columbeanu de la Izvorani.

Împreună cu Poliţia şi Jandarmii, executorii judecătoreşti vor să confişte bunuri în valoarea pe care Irinel Columbeanu o are de înapoiat băncii.

Irinel Columbeanu avea înainte de căsătorie 70-75 de milioane de dolari, un Bentley de 220.000 de euro, un iaht de lux şi o vilă în Ciolpani. După divorţ, el a trecut vila din Ciolpani pe numele tatălui său, are datorii de peste 7 milioane de euro şi riscă să piardă zeci de terenuri.