Irinel Columbeanu lansează o ipoteză-şoc: cineva i-ar fi dat foc la vila de la Izvorani. „A fost pus ca să mascheze un furt”

Vila de lux a lui Irinel Columbeanu de la Izvorani, construită în stil californian, a ars din temelii, tot ce a mai rămas din ea fiind statuia sculptorului Sabin Bălașa. Fostul miliardar susţine acum că cineva ar fi dat foc intenţionat ca să mascheze un furt.

19 oct. 2023, 14:42
Irinel Columbeanu lansează o ipoteză-şoc: cineva i-ar fi dat foc la vila de la Izvorani. „A fost pus ca să mascheze un furt”
Irinel Columbeanu lansează o ipoteză-şoc: cineva i-ar fi dat foc la vila de la Izvorani. "A fost pus ca să mascheze un furt"

Irinel Columbeanu lansează o ipoteză-şoc: cineva i-ar fi dat foc la vila de la Izvorani. Impunătoarea locuinţă a fost distusă în incendiul din 2020.

„Cu excepția statuii toate bunurile din casă au ars. Din cauza flăcărilor s-a prăbușit podeaua de sub etajul pe care era postamentul, pe care statea statuia, și atunci s-a dus în apă. Oricum nu avea cum să se distrugă statuia, fiindcă era din fibră din sticlă. Am primit recent vizita lui Matei, fiul domnului Sabin Bălașa, care și-a adus aminte că statuia era din fibră de sticlă și oricum nu ar fi avut cum să ardă. Am fost vizitat la azil și de domnul Mihai Drăgulescu, care a fost șeful șantierului care a construit casa, și am discutat cu el mai mult despre acest lucru: cum s-a întâmplat oare să ia foc? Eu, inițial, aveam o teorie. Deoarece frescele au dispărut, putând fi luate de pe pereți, căci erau niște fresce mobile, puteai să le ieri dacă voiai. Aceste fresce nu s-au mai găsit! Am vorbit cu doamna care este acum proprietara acelei vile și mi-a spus că nu s-au mai găsit respectivele fresce, nu știu unde au dispărut”, a declarat Irinel Columbeanu, în emisiunea Exclusiv VIP.

Citeşte şi: Irinel Columbeanu, asaltat de admiratoare la azil: „Mie îmi place să fiu discret”. Cum l-a ajutat Romaniţa Iovan, una dintre fostele sale iubite

„Oricum dacă cineva, cum mă gândisem eu că a fost un foc pus ca să mascheze un furt, dacă ar fi luat acele fresce ar fi trebuit să aibă o casă cam de aceleași dimensiuni. Erau vreo 2.000 de metri pătrați construiți, nu mai vorbim de ce era în curtea care avea un hectar, ponton, toate astea au rămas cui este acum proprietarul casei”, a mai spus  Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu a explicat şi de ce vila a ars foarte uşor: „Structura casei era din lemn, asta era specialitatea domnului care a construit-o, tot din California. Eu am fost acolo, cu părinții mei și cu Romanița, și am avut ocazia să văd genul de case pe care le construia și care erau tot așa foarte mari, impunătoare. Am ales să merg pe această soluție care, deși avea structură de beton, fiind mult lemn putea să ardă. Am discutat cu domnul Mihai și ipoteza că focul ar fi putut pleca de undeva de la piscină, dar se pare că nu a fost așa. Eu cred că pentru a se încadra în costuri, eu fiind destul de zgârcit cu aruncatul banilor chiar și pe o casă, am vrut să țin în frâu aceste costuri, iar lucrul acesta a dus la alegerea unei soluții foarte ieftine care cred că a impietat și asupra modului de izolare al cablurilor electrice. Este posibil să fi luat foc din această cauză. Mai era acolo și un UPS la subsol, care s-ar putea să fi fost și acesta una din cauze. Posibil să fi fost un scurt circuit și după aceea lemnul se autoaprinde”.

Citeşte şi: Cum arată acum fosta casă a lui Irinel Columbeanu. Vila de la Izvorani este distrusă complet GALERIE FOTO