Irinel Columbeanu, mărturisiri scandaloase în apărarea lui Dan Diaconescu: „Nu mai există virgine la 11 ani!”

Irinel Columbeanu îi ia apărarea lui Dan Diaconescu, cercetat penal pentru act sexual cu minori și plasat în arest la domiciliu.

09 apr. 2023, 08:32
Irinel Columbeanu, mărturisiri scandaloase în apărarea lui Dan Diaconescu: „Nu mai există virgine la 11 ani!”
Irinel Columbeanu sare în apărarea lui Dan Diaconescu

Irinel Columbeanu face declarații halucinante. Fostul om de afaceri de la Izvorani este convis că fostu patron OTV este victima propriului succes și face afirmații scandaloase cu privire la adolescentele care nu au împlinit vârsa majoratului.

Columbeanu îl cunoaște pe Dan Diaconescu încă de când acesta era patronul OTV. Acesta e de părere că jurnalistul, plasat în arest la domiciliu, fiinc cercetat pentru act sexual cu minori, este nevinovat.

Citește și: Câţi bani plătea Dan Diaconescu pentru relaţii intime cu minore. Fostul patron de la OTV, filmat în ipostaze compromiţătoare şi şantajat

„Dan a început să miște destul de bine economic cu noul său canal de conținut făcut atunci, îniante de interdicția de a mai apărea la TV, sau acum. Ceea ce probabil că deranjează persoane importante. Habarn n-am pe cine.

Nu cred o iotă din această poveste gogonată. El nu era genul să facă așa ceva. Este victima propriului său succes.

La câte fete tinere i s-au perindat pe sub nas prin stufioul lui ar fi avut timp berechet să își fi dat în petec. Să nu uităm că Dan era un tip potent financiar, cu Rolls-Royce, vilă, criptomonede, tot tacâmul. Deci ar putea fi foarte plauzibil victima unui șantaj. Iar astfel compromiterea sa publică să slujească mai multor țeluri, conform principiului din biliard – când mai multe bile cad concomitent în multe găuri”, a declarat Irinel Columbeanu pentru cancan.ro.

Citește și: Primele imagini cu soția lui Dan Diaconescu, după ce fostul patron OTV a fost trimis în arest la domiciliu

Irinel Columbeanu a făcut o declarație complet nelalocul ei cu privire la fetele care nu au împlinit încă 18 ani. Declarația este cu atât mai șocantă, având în vedere că și el are o fiică de numai 16 ani, stabilită în America, unde locuiește alături de mama sa.

„Din păcate în vremurile noastre nu prea mai există virgine la 11 ani. Sub influențe noi și concepte străine ei, erotica romănească a fost recent corodată și deformată de importuri maligne foarte periculoase tinerei generații de care însă aceste adevărate aberații sexuale se lipesc ineluctabil și peren.  Cum ar fi: sadomasochismul (dominarea reciprocă), swingul, scato-practicile și nu pe ultimul loc, ne-sexual, bully-ing-ul, tot extrem de dăunător, psihologic însă”, a mai spus fostul om de afaceri.