Irinel Columbeanu, motivul real pentru care a acceptat ca fiica lui să plece în America. Cât îl costa liceul privat din Bucureşti

Irina, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor, locuiește de aproximativ doi ani în America, alături de mama ei. Omul de afaceri a vorbit acum despre decizia de a-și trimite fetița în SUA.

19 apr. 2021, 13:25
Irinel Columbeanu, motivul real pentru care a acceptat ca fiica lui să plece în America. Cât îl costa liceul privat din Bucureşti

Irinel Columbeanu a abandonat vila de lux de la Izvorani, iar acum locuiește în chirie, într-un apartament destul de modest. Afaceristul a renunțat și la bolizii de lux și conduce un Opel la mâna a doua.

Irinel Columbeanu, motivul real pentru care a acceptat ca fiica lui să trăiască în America

Irinel Columbeanu nu și-a mai văzut fiica de doi ani, însă nu lipsa banilor l-a făcut pe acesta să ia decizia de a o trimite pe Irina în America. Afaceristul a declarat că a făcut acest lucru pentru binele fiicei sale, considerând că micuța va avea un viitor mai strălucit în SUA.

După ce presa a aflat că Irina Columbeanu nu s-a întors în toamnă la liceul privat pe care îl frecventa în România, s-a spus că de fapt tatăl ei nu mai avea bani să-și țină fiica la școală. Liceul Francez „Anna de Noailles” din București, unde învăța Irina Columbeanu, costă în jur de 7.000 de euro pe an.

„Plecarea Irinei este încununarea modului meu de a gândi. Trebuie să-i permiți și să o ajuți să-și împlinească viața cât mai frumos. Nu imposibilitatea de a-i plăti școlarizarea m-a determinat să fiu de acord ca ea să-și completeze educația în altă țară, ci tocmai constatarea că acest lucru este necesar pentru a se adapta acestei lumi. Ea acolo trebuie să învețe sa se adapteze acestei noi lumi”, a spus Irinel Columbeanu la Kanal D.

Cum arată și cu cine seamănă Irina Columbeanu. La 14 ani are calitățile unui model

Monica Gabor i-ar fi propus lui Irinel Columbeanu să vină cu ea în SUA, unde ar putea să o ia de la zero și să petreacă timp alături de fiica lui. Nu de puține ori, afaceristul a mărturisit că îi este dor de Irina, dar nu a putut să se despartă de viața din România.