Irinel Columbeanu, poreclit „Ileana” în tinereţe. De la ce i se trăgea porecla

Puţină lume cunoaşte faptul că afaceristul Irinel Columbeanu a avut o poreclă ingenioasă în tinereţe. Aceasta a fost dezvăluită de prietenul lui, regretatul Paul „PCR” Cornăţeanu.

15 aug. 2021, 12:55
Irinel Columbeanu, poreclit „Ileana” în tinereţe. De la ce i se trăgea porecla

Irinel Columbeanu poreclă. Columbeanu a avut un drum lung și anevoios până când a ajuns celebrul om de afaceri cu vilă în Izvorani și mașini de lux. În tinerețe, Irinel Columbeanu era o fire rebelă. Purta plete şi fuma, iar din cauza asta, în perioada liceului, a avut nota 9 la purtare, ceea ce i-a adus pierderea premiului întâi, scrie cancan.ro

A visat toată copilăria să depăşească situaţia financiară „modestă şi austeră” a familiei în care s-a născut. A făcut negustorie de la 14 ani, când a fost trimis într-o tabără internaţională în Franţa. Irinel a cumparat atunci din ţară obiecte artizanale ieftine, pe care le-a vândut occidentalilor. La 19 ani, şi-a cumpărat prima maşină, un Trabant.

Irinel Columbeanu a primit porecla ”Ileana”

În tinereţe, Irinel primise o poreclă bizară. „Lui Irinel i se spunea «Ileana», de la maşina de cusut. E o vorbă: «Bat şi … „calc” …ca maşina de cusut». Avea o vitalitate maximă, fetele i-au pus porecla, a fost renumit printre gagicile de la un cunoscut sexy-club”,  povestea regretatul Paul „PCR” Cornateanu.

Irinel Columbeanu a fost atât de mulţumit de noul stil de viaţă, încât nu mai plătea notele plată sau orice alt serviciu de care beneficia.

Nu era deloc generos cu fetele, ele se plângeau mereu că nu le lasă nimic. Nici notele de plată de la masă nu le achita, se bucura de relaţiile acelor vremuri. Eu i-am adus-o pe Anna Lesko de la clubul Viena, era îndrăgostit până peste cap, când ea stătea pe la uşi”, mai povestea Paul „PCR” Cornateanu.