Irinel Columbeanu s-a iubit cu o prințesă! Ce spune femeia de viță nobilă despre fostul milionar

Puțină lume știe că, în urmă cu mai mulți ani, Irinel Columbeanu s-a iubit cu o persoană de viță nobilă. Femeia a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului milionar.

21 nov. 2023, 12:56

Cu mulți ani în urmă, în perioada în care Irinel Columbeanu nu reușise încă să adune averea pe care ulterior a pierdut-o, el era implicat într-o relație romantică cu prințesa Brianna Caradja. Cuplul acesta s-a bucurat de o perioadă plină de frumusețe, iar fostul soț al Monicăi Gabor a fost sursa de alinare pentru prințesă în perioada post-divorț. Brianna Caradja vorbește extrem de frumos despre fostul ei partener, considerându-l unul dintre pilonii importanți din viața ei.

Citește și: Scandal de proporții între Irinel Columbeanu și Mr. Pink! Fostul milionar de la Izvorani umilit într-o parcare: „Mi-a spus că sunt inconștient, că nu mă gândesc deloc”

Prințesa Brianna Caradja a reprezentat o prezență exotica în peisajul vieții publice românești, în special după anul 1990. Cu mulți ani în urmă, ea s-a retras din lumina reflectoarelor, dar sentimentele față de cel pe care l-a iubit nu au dispărut. Irinel Columbeanu a reușit să o cucerească definitiv, iar prințesa nu ezită să-și exprime admirația.

„Irinel era un adevărat gentleman. Îmi făcea mereu surprize plăcute. De ziua mea, spre exemplu, a venit pe neaşteptate la mine acasă, în Paris, aşa, fără să-mi spună nimic. Altă dată, eram în avion, veneam spre Bucureşti. Un necunoscut s-a apropiat de mine şi m-a întrebat dacă eu sunt prinţesa Caradja. I-am răspuns că da şi apoi mi-a dat un superb trandafir roşu, zicându-mi: «Domnul Columbeanu vă aşteaptă pe Aeroportul Otopeni”. Regret să constat că astfel de bărbaţi nu mai există, mai ales în România. Povestea mea de dragoste cu Irinel a fost ca în filme”, a declarat Brianna Caradja.

În plus, Brianna Caradja pare să fi fost captivată nu doar de virilitatea lui Irinel Columbeanu, ci și de sufletul său generos. Prințesa afirmă că fostul afacerist a reprezentat prima ei iubire după divorț și că el a avut un rol esențial în procesul ei de refacere.

„Columbeanu era un bărbat viril. Când era cu mine, Iri putea. El a fost prima mea iubire după divorţ. A fost o dragoste frumoasă, chiar l-am iubit. Sigur, dragostea s-a dus, dar el este un om la care voi ţine în permanenţă şi pe care îl respect.

Nu-mi place să vorbesc despre fostele mele iubiri, dar pot spune că atât Irinel, cât şi tatăl lui sunt nişte bărbaţi ok, decenţi şi care se poartă frumos cu copiii. Când am fost împreună, Irinel şi tatăl lui s-au comportat cu copiii mei ca şi cum ar fi fost copiii lor”, mai declarat Brianna Caradja.

Citește și: Irinel Columbeanu, despre cel mai scârbos moment din viața lui. La ce a trebuit fostul milionar să dea recenzii: „Mă știa patroana, și-a pus încrederea în mâinile mele”