Irinel Columbeanu suferă că nu o poate vedea pe Irinuca. Ce i-a transmis, public, fostul milionar fiicei sale din America: „Ai grijă de mine”

Irinel Columbeanu i-a transmis un mesaj emoționant fiicei sale, Irinuca, aflată de mulți ani în America, alături de mama ei, Monica. Fostul milionar suferă cumplit pentru că nu o poate vizita pe fiica lui din cauza problemelor de sănătate.

19 mart. 2024, 13:16
Irinel Columbeanu suferă că nu o poate vedea pe Irinuca. Ce i-a transmis, public, fostul milionar fiicei sale din America: „Ai grijă de mine”
Irinel Columbeanu suferă că nu o poate vedea pe Irinuca. Ce i-a transmis, public, fostul milionar fiicei sale din America: „Ai girjă de mine”

Irinel Columbeanu i-a transmis un mesaj emoționant fiicei sale, la scurt timp după ce aceasta i-a spus să nu meargă în America. Fostul milionar nu poate călători cu avionul din cauza problemelor de sănătate pe care le are.

Citește și: Irinel Columbeanu tânjește după o prezență feminină. Aflat în azil, fostul milionar vrea să o recucerească pe fosta iubita tinerică: „O să o caut, să ne mai întâlnim”

Irinel Columbeanu suferă că nu o poate vedea pe Irinuca

Irinel Columbeanu duce o viață foarte bună la azilul în care locuiește deja de luni bune. Traiul său este unul mai mult decât modest, fiind răsfățat de-a dreptul de toți cei de acolo. În ciuda acestui lucru, afaceristul suferă în tăcere pentru că nu o poate vedea pe fiica lui Irinuca, ce locuiește de ani buni alături de mama ei în America. Pentru a o convinge să vină ea în România, Irinel i-a transmis un mesaj emoționant public.

În urmă cu câteva săptămâni, fostul milionar povestea că își dorea să meargă din nou în America pentru a-și vedea fiica, dar și pentru a-și cunoaște viitorul „ginere”, însă a mărturisit că Irinuca i-a transmis să mai aștepte, căci condițiile meteo nu ar fi favorabile pentru el. Acum, dorul s-a reaprins, astfel că i-a transmis prin intermediul unui filmuleț publicat de Cristi Brancu pe Facebook faptul că nu mai vrea să amâne revederea.

„Bună, Irina. Mi-ar plăcea foarte mult să te văd din nou, să știu că ești lângă mine și să simt că ai cumva grijă de mine”, a fost mesjaul lui Irinel Columbeanu pentru Irinuca.

„Doamnelor și domnilor, mesajul unui tată emoționat care își dorește să își vadă fiica din nou. Prin urmare, așteptăm răspunsul Irinei”, au spus Irinel Columbeanu și Cristi Brancu, în clipul de pe Facebook.

Deși fostul soț al Monicăi Gabor a spus în repetate rânduri că vrea să meargă din nou în America, acolo unde locuiesc fosta lui soție și fiica lor, medicii nu ar fi deloc de acord cu această călătorie. Ion Cassian, directorul azilului unde locuiește Irinel Columbeanu, a dezvăluit că fostul om de afaceri a primit interdicție din partea cadrelor medicale în ceea ce privește zborul cu avionul, dar și pentru cel cu vaporul, mai ales că acesta ar fi mult prea lung pentru el.

„Dacă nu ar avea un diagnostic grav, ar putea pleca. Dar, după ce a făcut aceste AVC-uri nu mai are voie să zboare cu avionul, fiindcă presiunea care există la peste 10.000 de m altitudine nu îi face bine la creier, la circulația sângelui, își poate pune viața în pericol. El spune ce își dorește, nu spune însă și dacă poate face ceea ce își dorește. Din punct de vedere medical, eu cunosc mai bine situația lui. Cu vaporul, ar mai fi o variantă, dar face până în America două săptămâni, mult, pentru om cu probleme de sănătate. Nu mai poate pleca în America, din păcate! Irinuca ar trebui să vină în țară, ca să-l vadă!”, a declarat Ion Cassian.

Citește și: Irinel Columbeanu riscă să fie dat afară din azil. Patronul Ion Cassian a spus clar: „Nu i-au mărit pensia. La noi costă 4.500 de lei pe lună”