Irlanda de Nord Romania 1-1 în Liga Naţiunilor. „Tricolorii”, în urna a doua la tragerea la sorţi pentru CM 2022

Irlanda de Nord Romania 1-1. "Tricolorii" au remizat, miercuri, la Belfast, 1-1 în Grupa E din Liga Naţiunilor, şi au prins ultimul loc în urna a doua valorică pentru tragerea la sorţi a grupelor preliminare CM 2022 din Qatar.

18 nov. 2020, 23:38
Irlanda de Nord Romania 1-1 în Liga Naţiunilor. „Tricolorii”, în urna a doua la tragerea la sorţi pentru CM 2022

Irlanda de Nord Romania 1-1. România a remizat dramatic cu Irlanda de Nord, 1-1, în ultimul meci din Liga Națiunilor. „Tricolorii” profită de victoria Serbiei cu Rusia, 5-0, și au urcat în urna a 2-a pentru preliminariile CM 2022. În celălalt meci din Grupa E, Austria – Novegia 1-1. Clasament final: 1. Austria 13p, 2. Norvegia 10p, 3. România 8p, 4. Irlanda de Nord 2p.

Ştirea iniţială: România este obligată să câștige în Irlanda de Nord pentru a nu risca absolut deloc retrogradarea în Liga C și pentru a ajunge în urna a doua valorică la tragerea la sorți pentru CM 2022 din Qatar, dacă Serbia învinge Rusia. În cazul unui rezultat pozitiv în meciul cu Irlanda de Nord, România ar rămâne pe locul trei și sunt șanse să urce chiar pe poziția a doua, dacă meciurile Norvegiei  vor fi anulate de UEFA.

Irlanda de Nord – România 1-1

Boyce 56 / Bicfalvi 81

Irlanda de Nord: Peacock-Farrell – Ballard,  J.Evans, Cathcart – Kennedy (66 Lewis), McNair, Smith (79 Galbraith), McCain, Dallas – Magennis (79 McLaughlin), Boyce (66 Washington).

Rezerve: McGovern, Hazard – C. McLauglin, Lewis, Flanagan, Galbraith, McLaughlin, Washington, Whyte.

Antrenor: Ian Baraclough.

România: Tătărușanu – Nedelcearu, I. Cristea, Toșca (74 Bicfalvi) – Crețu (64 Mogoş), R. Marin, Nistor, Camora – Man (64c Maxim), Alibec (86 Al. Băluţă), Fl. Tănase (86 Cr. Ganea).

Rezerve: Bălgrădean, Lazar – Mitrea, Pușcaș, Al. Maxim, Cr.Ganea, Mogoș, Albu, Țîru, Bicfalvi, Cr.Manea, Al. Băluță

Antrenor: Mirel Rădoi.

Stadion: Windsor Park (Belfast). Capacitate: 18.615 locuri

Arbitru: Sandro Scharer / Asistenți: Jan Köbeli, Jonas Erni (toți din Elveția)

Irlanda de Nord Romania LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO TV

„Avem un plan, am pregătit meciul și cunoaștem calitățile României. Noi vrem să câștigăm, indiferent de hotărârea UEFA (n.r – în cazul meciului România – Norvegia). Vom lăsa la aprecierea lor, noi nu putem controla nimic și vom intra cu gânduri pozitive pe teren. Băieții și-au demonstrat caracterul la meciul cu Austria. Jucătorii experimentați și-au spus cuvântul, iar nimic nu îmi lasă de înțeles că Steven Davis (n.r – căpitanul echipei, scos din lotul pentru meciul cu România) nu are de gând să mai joace”, a declarat Ian Baraclough, selecționerul britanicilor, înainte de meciul Irlanda de Nord – România.

ROMANIA – DANEMARCA 1-1. „Tricolorii” U21 s-au calificat la Euro 2021

„Dacă luăm fiecare meci în parte nu e ceva atât de rău, nu e un an negru. Dacă ne gândim că am pierdut calificarea la EURO, durerea e mare și pare un an negru. Pentru mine nu e așa de negru, mai ales cu o victorie. La noi la români, prima și ultima impresie contează şi cred că am termina anul într-un mod pozitiv câştigând aici, cu atât mai mult cu cât ar fi prima oară”, a spus selecţionerul „tricolorilor”, Mirel Rădoi, conform FRF. Irlanda de Nord – România, meci contând pentru Grupa E din Liga Naţiunilor, se joacă, miercuri, de la ora 21:45, LIVE STREAM VIDEO ONLINE PRO TV.

Echipe probabile la meciul Irlanda de Nord – România

Irlanda de Nord: McGovern – McLaughlin, Cathcart, Evans, Lewis – Dallas, McNair, Smith, McCann – Magennis, Washington. Antrenor: Ian Baraclough.

România: Tătărușanu – Nedelcearu, Mitrea, Toșca – Cr. Manea, Bicfalvi, R. Marin, Camora – Man, Alibec, Al. Maxim. Antrenor: Mirel Rădoi.

Stadion: Windsor Park (Belfast), capacitate 18.615 de locuri

Arbitru: Sandro Scharer / Asistenți: Jan Köbeli, Jonas Erni (toți din Elveția).

România va juca în Irlanda de Nord sub privirile a 1.000 de spectactori, desigur suporteri ai echipei gazdă. „Federația nord-irlandeză ne-a confirmat că la partidă vor avea acces în tribune aproximativ 1.000 de suporteri ai echipei gazdă. Conform protocolului UEFA pentru această perioadă afectată de pandemie, la partidele din competițiile organizate de forul continental pot participa fani până la 30% din capacitatea stadionului, dar numai suporteri ai echipelor gazdă. Iar asta doar dacă normele interne acceptă accesul fanilor pe arene”, se arată pe site-ul oficial al FRF.


loading...