Ironia sorţii: a supravieţuit atacului de la Las Vegas, dar a murit în atentatul din California

Publicat: Vineri, 09 Noiembrie 2018 20:10 // Actualizat: Vineri, 09 Noiembrie 2018 22:29 // Sursa: romaniatv.net

Un tânăr care a reuşit să supravieţuiască atacului armat de la Las Vegas, din 1 octombrie 2017, a avut ghinion teribil. Bărbatul a fost ucis miercuri într-un bar, în urma unui atentat în California.

Atentatul în care a murit bărbatul s-a petrecut într-un bar din Thousand Oaks, California, informează postul BBC News.

Tânărul avea numai 27 de ani şi îl chema Telemachus Orfanos. El s-a numărat printre cele 12 persoane care au fost ucise de un inivid care a început să tragă în oamenii care se aflau în bar, în Thousand Oaks.

Tânărul supravieţuise atacului armat din Las Vegas, din 1 octombrie 2017, care s-a soldat cu 58 de morţi şi sute de răniţi.

"Este în mod particular ironic că, după ce a supravieţuit celui mai grav atac armat din istoria modernă, a fost ucis în oraşul său natal", a declarat tatăl său publicaţiei Ventura Country Star.

La rândul ei, mama tânărului a spus: "Nu vreau slujbe religioase, nu vreau alinare, vreau să se facă un control riguros al armelor", potrivit ABCNews.

"Este o ironie a sorţii faptul că el (fiul) a supravieţuit celui mai grav atac armat în masă din istoria modernă, dar a fost ucis în propriul său oraş", a declarat, la rândul său, tatăl tânărului pentru publicaţia Ventura County Star.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
atac în bar atentat bar bărbat ucis Las Vegas Telemachus Orfanos
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8338
RON
08 Apr
noapte 3 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H