Isabela Staic, fostă concurentă de la „Burlacul”, dezvăluiri incendiare despre relaţia cu fotbalistul Mitea

Isabela Staic, una dintre fostele concurente de la "Burlacul", a dorit sa lamureasca zvonurile aparute cu privire la relatia dintre ea si Nicolae Mitea. Bomba sexy a declarat ca intre ea si sportiv nu s-a pus niciodata in discutie o posibila relatie.

16 sept. 2015, 11:10

Cea mai fierbinte olteanca din showbiz a vorbit despre zvonurile aparute cu privire la relatia cu Nicky, scrie cancan.ro. Isabela Staic marturiseste ca intre ei a fost doar o relatie de prietenie. Ei isi povesteau problemele unul celuilalt. 

Citeşte şi Fosta logodnică a lui Mitea, victima unei agresiuni sexuale: „Mi-au pus drogul violului în băutură”

„Nu, nu a fost vorba de o relatie cu el. Cel putin nu din partea mea. Intre noi a fost o relatie de amicitie si nimic mai mult. In perioada aceea treceam printr-o despartire si ne spuneam oful fiecare. Ultima data am vorbit de Craciun cu el. Mi-a spus ca vrea o familie. Stiu ca iesea atunci cu o fata Gabriela, dar mi-a spus ca nu e nimic serios cu ea si ca nu e ceea ce cauta el. Mi-ar placea sa stiu ca e bine, ca e fericit si ca s-au rezolvat problemele legate de tatal lui. Avea probleme cu bautura si traia in conditii nu tocmai ok”, a declarat Isabela Staic. 

„Nicky a preferat sa ma stearga de pe Facebook”

Mai mult, Isabela spune ca nu a mai tinut legatura cu Nicky pentru ca acesta a preferat sa o stearga de pe Facebook: „Nu am mai pastrat legatura cu el, dupa ce am iesit cu fostul meu prieten si am postat o poza pe Facebook cu el, Nicky a preferat sa ma stearga de pe Facebook”, a precizat olteanca.