Îşi câştiga traiul livrând pizza, dar a plătit cu viaţa pentru că a întârziat cu o comandă

Un angajat al unei firme de catering din Mexic a fost ucis pentru că a întârziat 40 de minute cu livrarea unei comenzi de pizza.

25 ian. 2013, 16:03
Îşi câştiga traiul livrând pizza, dar a plătit cu viaţa pentru că a întârziat cu o comandă

Fiecăruia i s-a întâmplat să comande o pizza acasă sau la locul de muncă, iar livrarea să întârzie. Dacă majoritatea celor păţiţi aleg să lase un bacşiş mai mic sau chiar să nu mai lase nimic, nu la fel de indulgent a fost un client nemulţumit din Tetla, Mexic.

Furios pentru că pizza pe care o comandase a ajuns la el cu 40 de minute peste ora promisă, l-a bătut şi înjunghiat pe tânărul care efectuase livrarea şi apoi i-a aruncat cadavrul pe un teren viran din apropierea locuinţei sale.

Trupul neînsufleţit al victimei a fost găsit legat la ochi şi la mâini. Autorul crimei, un tânăr de 22 de ani, a fost prins şi a recunoscut fapta. El a povestit că l-a bătut pe angajatul de la pizzerie şi apoi, cu ajutorul iubitei sale, l-a legat şi l-a închis într-o încăpere. Când tânărul şi-a revenit şi a încercat să fugă, agresorul l-a înjunghiat de mai multe ori, rănile fiindu-i fatale.