Își donează veniturile refugiaților, după ce au cântat pe scenele din Kiev! Cine sunt romanii de la Eurovision care au impresionat cu gestul lor!

Timebelle și Runa, romanii care au reprezentat Elveția la Eurovision, vin în ajutorul refugiaților din Ucraina. Artiștii își donează toate veniturile din noua lor piesă pentru cei care au fugit din calea bombardamentelor.

23 mart. 2022, 13:38

Timebelle și Runa au cunoscut celebritatea pe scena Eurovision de la Kiev. Acum după ce Rusia a declanșat războiul în Ucraina, cei doi artiști n-au rămas nepăsători față de semenii lor. Cei doi își folosesc muzica pentru a ajuta, donând toate veniturile aduse de noua lor piesa “‘96”,  către refugiații din Ucraina, țara care le-a adus succesul intenațional cu piesa “Apollo”.

CITEȘTE ȘI: Rusia recunoaşte problemele din Ucraina: Operaţiunea militară specială „nu a reuşit încă”

“‘96 spune povestea copilului ajuns la maturitate, care nu reușește să-și găsească locul în lumea asta mare și înfricoșătoare. E o lume străină, plină de reguli și presiuni, care îl forțează să își nege adevărata personalitate și să îmbrățișeze valori superficiale, mărunte, materiale, care nu au de-a face cu el. ‘96 nu este un an ales întâmplător, este anul în care Ucraina a renunțat la ultima focoasă nucleară în schimbul promisiunii de neagresiune din partea Rusiei. Adultul trădat, care  trăiește acum în lumea reală, unde oamenii se rănesc constant, vrea să se întoarcă în trecut să îndrepte greșeala comisă în ‘96, care astăzi a creat acest scenariu apocaliptic” ne-a declarat Runa.

Artiștii consideră că muzica vindecă, iar prin noua lor piesă vor să vindece suflete, dar și să își aducă sprijinul financiar către cei care au fost nevoiți să plece din casa lor, din viața lor și să lase totul în urmă. După cum ei ne-au mărturisit, de Kiev îi leagă foarte multe amintiri, fiind orașul în care au cântat pentru o lume întreagă, unde au reprezentat Elveția la Eurovision, în 2017.

CITEȘTE ȘI: Surpriză de proporții la Antena 1! Un actor de renume a semnat cu “rivalii” PRO TV-ului! “Îmi îndeplinesc una din dorințele profesionale”

“Acum,  Kievul, acel oraș frumos, cu oameni ospitalieri, se luptă să supraviețuiască . Toate veniturile realizate de piesa “‘96” vor merge către refugiații din Ucraina, iar piesa este disponibilă în toate magazinele digitale și platformele de streaming, din 18 martie 2022, simultan în toată lumea”, ne-au mai spus aceștia.

Timebelle este un proiect muzical multi-cultural, romano-elvețian, care a luat naștere la Berna și a reprezentat Elveția la Eurovision, în 2017, cu piesa “Apollo”, care a devenit virală în Asia.

RUNA, solista Timebelle, face în prezent un master în Antropologie, iar Emanuel lucrează ca profesor de muzică la Conservatorul din Berna, dupa ce a studiat la celebra universitate de muzica, dans si teatru – Juilliard School of Music.