Îşi ţine fiica în braţe şi se fotografiază zâmbind lângă animalele MOARTE. Imaginile te vor bântui mult timp

O româncă stabilită de câţiva ani peste hotare poveşteşte cu nonşalanţă despre pasiunea ei pentru vânătoare. Are doar 33 de ani şi o colecţie impresionantă de arme şi trofee.

30 nov. 2013, 16:39

Anca Bradu este româncă, are 33 de ani şi spune că adoră vânătoarea. Într-un interviu, fata a povestit cum prima dată a vânat un fazan, apoi un facocer, un bivol şi trofeele au început să se strângă. Din 2006 până acum se laudă că a ucis antilope, zebre, girafe, hipopotami, cerbi, mufloni, lupi, mistreţi şi urşi. Potrivit cancan.ro, tânăra are acasă o colecţie impresionantă de arme. Majoritatea puştilor sunt carabine, ea fiind „topită” după vânatul mare.

„Odată cu mutarea mea în Luxemburg, colecţia mea de arme a ajuns la 16 şi ar fi dificil să vorbesc despre fiecare în parte. Toate sunt carabine, deci puteţi concluziona că prefer vânatul mare. Africa a fost şi va rămâne pentru totdeauna destinaţia mea de vânătoare preferată datorită frumuseţii peisajelor, varietăţii faunei şi nu în ultimul rând purităţii sufleteşti a oamenilor de acolo”, a povestit tânăra.

„Între 2006 şi 2012 am mers în safari cel puţin o dată pe an în RCA, Namibia şi Zimbabwe şi am vânat majoritatea speciilor de antilopă, zebră, girafa, hipopotam şi bivol (cel din urmă fiind şi vânatul meu preferat). Bivolul şi hipopotamul au fost de departe cele mai grele trofee obţinute din cauza condiţiilor foarte dificile”.

Deşi poate părea greu de înţeles, la partidele de vânătoare participă şi fiica ei, o fetiţă de 10 ani.

„În ultimii ani fiica mea în vârstă de 10 ani mă însoteşte aproape peste tot. Este foarte încântată de tot ceea ce înseamnă vânătoare, de la pregătire dimineaţa şi până la evisceratul animalelor. Este omul meu de baza, mai ales la vânătoarea de vânat mic unde îmi dă cartuşe noi şi le adună pe cele trase. Deocamdată încă mai e la stadiul de încărcător. Nu ştiu dacă îmi va duce pasiunea mai departe dar fiecare clipă petrecută alături de ea va fi una specială şi vânătoarea ne-a întărit legătura noastră„, a mărturisit Anca.

Sursa FOTO: facebook Anca Bradu