Povestea unui britanic părăsit de soţie: Îşi vinde insula din Caraibe la preţul unui apartament

Şi-a vândut întreaga viaţă - maşina, casa şi locul de muncă - pe eBay, în căutare unei aventuri de o viață. El s-a stabilit într-un final pe o insulă din Caraibe, dar acum vrea s-o ia de la capăt din nou şi vinde iarăşi tot.

12 apr. 2013, 09:07

Când căsătoria lui Ian Usher s-a destrămat, el a fost hotărât să înceapă din nou, călătorind prin lume, înainte să se stabilească pe insula lui proprie în Caraibe.

Dar, la cinci ani după ce a luat decizia care i-a schimbat viaţa, Ian Usher, în vârstă de 49 de ani, vinde într-o licitație on-line viața sa în paradisul tropical, potrivit DailyMail.

Pentru £ 160,000, (250.000 $), adică mai puțin de jumătate din prețul unei locuinţe în Londra, Usher îşi vinde viața pe insula privată, de pe coasta Panama. Licitaţia este deja listată pe site-ul său „Viaţă în Caraibe de Vanzare”.

Usher, care este originar din Darlington, Marea Britanie, a fost devastat când soția, Laura, l-a părăsit după șase ani de când emigraseră în Perth, Australia de Vest.

El a făcut £ 192,000 din vânzarea casei sale de trei camere din Perth, și tot conținutul său, inclusiv o mașină, și un jet ski.

Cu banii aceştia el a călătorit în jurul lumii, şi apoi s-a stabilit pe insula din Caraibe, pe care acum o vinde.

Cei care sunt interesaţi să cumpere insula trebuie să ştie că ea vine la pachet cu o casă de lemn construită de la zero, bărci cu motor şi un canoe pentru a explora împrejurimile.