Islamiştii veniseră de Anul Nou cu expresii sexuale traduse: „Vreau să facem sex”, „Sâni mari”, „Te omor”

Doi bărbaţi din rândul imigranţilor au fost arestaţi în Koln, în urma valului de agresiuni sexuale din noaptea de Anul Nou.

08 ian. 2016, 20:35

Unul dintre cei doi bărbaţi de origine nord-africană arestaţi la Koln avea asupra lui nişte hârtii cu expresii şi cuvinte traduse din limba arabă în limba germană.

Aceste cuvinte şi expresii aveau conotaţii sexuale, cum ar fi, de pildă,”Sâni mari” sau „Vreau să fac sex cu tine!” sau „Glumesc cu tine”, dar şi ameninţări cu moartea, cum ar fi, de pildă, „Te omor!”…

Toate acestea demonstrează faptul că agresiunile sexuale din Koln, de la Anul Nou, au fost premeditate în amănunt, refugiaţii pregătindu-se după un plan minuţios în acest sens.

Femeile agresate în Koln au fost stupefiate de asaltul refugiaţilor, iar cele mai multe dintre ele nici nu au avut curajul să vorbească imediat despre ce li s-a întâmplat atunci. Abia în zilele următoare au început să povestească prin ce trecuseră, mai întâi pe reţelele de socializare, iar apoi, în diferie reportaje publicate de presa germană şi, ulterior, de cea străină.

Pe măsură ce au trecut zilele, de la Revelion încoace, s-a aflat că nu numai în Germania, ci şi în alte ţări au fost raportate atacuri similare, iar acum apar pe YouTube tot mai multe înregistrări cu victimele acestor agresiuni care povestesc prin ce au trecut.

Citeşte şi Şeful Poliţiei din Koln, demis după scandalul agresiunilor sexuale ale imigranţilor din noaptea de Anul Nou

Unele dintre ele au ajuns şi la spital, rănite în atacurile violente ale imigranţilor. Au fost raportate şi violuri, dar şi jafuri, scrie presa britanică. 

Cei doi suspecţi asupra cărora s-au găsit biletele cu traduceri de expresii şi cuvinte ar fi fost arestaţi în noaptea de joi spre vineri, în apropiere de gara centrala din Koln, zonă în care au avut loc multe dintre violenţele de Revelion.

Vineri seara, Ministerul de Interne german confirma că ” 22 dintre cei 32 de suspecți identificați de poliția din Koln sunt solicitanți de azil.