Bilete la meciul Islanda – România din barajul pentru Euro 2020. De unde le poţi cumpăra şi cât costă

ISLANDA ROMÂNIA. Echipa naţională a României va juca, la 26 martie, de la ora 21:45, la Reykjavik, meciul de baraj din Liga Naţiunilor contra Islandei. Câştigătoarea va juca, în deplasare, cu învingătoarea partidei Ungaria - Bulgaria, finala play-off-ului.

31 ian. 2020, 12:14
Bilete la meciul Islanda – România din barajul pentru Euro 2020. De unde le poţi cumpăra şi cât costă

ISLANDA ROMÂNIA. Suporterii „tricolorilor” vor avea la dispoziţie 500 de bilete la tribuna a II-a a Stadionului „Laugardalsvollur!”. Preţul unui tichet la meciul Islanda – România este de 216 lei. Biletele pentru acest joc sunt disponibile online pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro. Data limită pentru achiziţionarea biletelor este 13 martie 2020, ora 15:00. Livrarea biletelor către cumpărători se va face începând cu 7 februarie, prin e-mail, în format e-ticket. Informaţiile despre achiziţionarea tichetelor vor fi transmise pe e-mail fiecărui solicitant.

România, în grupă cu Olanda, Ucraina şi Austria dacă se califică la Euro 2020

ISLANDA ROMÂNIA. Echipa naţională a României se află la două meciuri distanţă de calificarea la Campionatul European din această vară. Pentru a ajunge la turneul final, „tricolorii” pregătiţi de noul selecţioner Mirel Rădoi au nevoie să treacă de Islanda, în deplasare, iar apoi să câştige finala play-off-ului în faţa Bulgariei sau Ungariei, la Sofia sau la Budapesta.