DĂDACA OBSCENĂ: Droga BEBELUŞUL, consuma alcool şi se mângâia în faţa lui VIDEO

Părinţii unui bebeluş de şapte luni din oraşul rusesc Orsk au rămas indignaţi după ce au descoperit imaginile surprinse de camera de supraveghere instalată în camera copilului în timp ce acesta stătea cu dădaca. La început, femeia îi dădea copilului somnifere, după care consuma alcool şi se masturba, în timp ce se uita la televizor.

25 mart. 2013, 14:07
DĂDACA OBSCENĂ: Droga BEBELUŞUL, consuma alcool şi se mângâia în faţa lui VIDEO

Familia de ruşi a angajat dădacă pentru copilul lor de doar şapte luni, după ce au găsit-o într-un anunţ din ziar. Ea se recomandă drept o persoană cu o vastă experienţă în creşterea copiilor, spunând că are peste 11 ani de experienţă, având şi o educaţie pedagogică. Mai mult, ea s-a lăudat că a lucrat doar pentru persoane înstărite.

Citeşte şi Obama a avut o dădacă transsexuală

În urma interviului, după ce adulţii au avut o conversaţie şi dădaca a părut o femeie decentă ea a fost angajată pentru suma de 700-1000 de ruble pe zi. Aceasta a fost prima persoană străină în care l-au dat în grijă pe bebeluş, după ce el a fost lăsat în cea mai mare parte a timpului cu bunica.

Citeşte şi Rusia: Un bebeluş a murit şi 50 de copii s-au infectat cu un virus respirator în orfelinat

La început situaţia a fost bună, iar femeia părea perfectă pentru acest loc de muncă. Cu toate acestea, după o perioadă, familia a început să observe faptul că pruncul începuse să adoarmă fără motiv şi să se poate ciudat. Astfel, tatăl a început să o suspecteze pe dădacă că l-ar droga pe bebeluş cu somnifere şi a instalat o cameră de supraveghere.

Citeşte şi Bebeluş salvat în ultimul moment, după ce mama nu a observat când căruciorul a luat-o la vale VIDEO

Când s-au întors de la muncă şi au văzut filmarea, ei au rămas stupefiaţi. În imaginile surprinse la sfârşitul lunii ianurie ei au văzut cum femeia îl înjura pe copil şi pe părinţii acestuia, spunând: „Ce dracu? O să mănânci doar somnifere de acum încolo?”.

Ulterior, „super dădaca” a fost filmată în timp ce consuma alcool şi se masturba. Familia a depus o plângere la poliţie şi în funcţie de rezultatul analizelor ea va suporta consecinţe serioase dacă se va descoperi că băieţelul a avut parte de un tratament dăunător.

Citeşte şi Mary Poppins, în variantă masculină. Află cine este bărbatul care studiază să devină dădacă