Israela, chinuită de boală. Tocmai a făcut ANUNŢUL

Israela Arteni Vodovoz a făcut public un mesaj în care mărturiseşte că de câteva săptămâni e chinuită de o boală, care i-a creat probleme cu respiraţia. Totodată, ea a făcut dezvăluiri şi despre ce are de gând să facă în viitorul apropiat.

16 sept. 2016, 08:24
Israela, chinuită de boală. Tocmai a făcut ANUNŢUL

Israela a contractat o viroză urâtă de care nu a scăpat încă, dar e decisă să meargă mai departe în lupta ei împotriva violenţei.

„(…) încă nu sunt recuperată după viroza care mi-a termitat respiraţia. (…) mă duc ca să-mi pot continua campania împotriva violenţei. Sper că o să pot spune că numărul membrilor a crescut substanţial ca şi numărul semnăturilor pe petiţie. (…)”, a scris Israela Arteni Vodovoz pe pagina sa de Facebook.

Momente CUMPLITE pentru Israela, după ce a fost părăsită de Liviu

Israela a creat o pagină de Facebook care se numeşte „Drepturile femeii abuzate cu Israela”, unde femeile care au suferit experienţe violente alături de parteneri pot să-i scrie.

În urmă cu două luni, soţul Israelei care a fost violent cu aceasta a făcut public primul mesaj după un lung timp de tăcere.

„Dragii mei, doar ce am ajuns de câteva zile în Olanda și am început ce vreau să duc la bun sfârșit, și știu cu siguranță că veți fi în număr mare alături de mine, chiar dacă v-am dezămagit din mai multe motive. Unul ar fi: Omul din beție se trezește, din prostie e mai greu, sau deloc. Tot respectul și simpatia mea pentru voi, dragi români.”, a scris Liviu Arteni pe o reţea de socializare.