ISRAELA şi-a făcut TESTAMENTUL. Decizie neaşteptată în privinţa soţului mai mic ca ea cu 30 de ani

Ajunsa la varsta de 74 de ani, Israela, una dintre cele mai bogate femei din Romania, a luat o decizie socanta. Sa isi faca testamentul. Temandu-se ca ar putea avea fel de fel de rude avare, milionara l-a pus la adapost pe Liviu numindu-l mostenitor unic.

19 iun. 2014, 07:43

Israela are 74 de ani, este milionara in euro, iar Liviu este un barbat de 44 de ani, cu multa pofta de viata, dar si cu venituri modeste, scrie cancan.ro. De mai bine de sapte ani, Israela Vodovoz si Liviu Arteni formeaza o familie, iar relatia lor pare sa mearga ca pe roate.

Citeşte şi Cel mai ciudat cuplu din România vrea să emigreze în America

Constienta ca a trecut de mult de prima tinerete, Israela s-a hotarat sa isi faca testamentul. Asa ca si-a chemat avocatul si i-a marturisit care sunt ultimele ei dorinte.

Citeşte şi Cătălin Măruţă, bătut în propria emisiune. Soţul Israelei nu s-a putut abţine VIDEO

„Israela stie ca prin preajma ei mai sunt si persoane avare, care ii vor averea. Totusi, vorbim de o avere fabuloasa, de aproape 50 de milioane de euro. In plus, in aceste cazuri, mereu apar rude de unde nu te astepti, care vor si ele o bucatica din „placinta”. Israela este o femeie foarte practica, mereu cu picioarele pe pamant. A simtit ca un testament ar fi cel mai bun lucru pe care l-ar putea face, pentru a-l proteja pe sotul ei. Nu a recurs la acest gest pentru ca se gandeste la moarte. Nici gand de asa. Este foarte vioaie, are o energie incredibila. Insa a vrut sa lase lucrurile in ordine, pentru ca nimeni nu are viata asigurata”, a declarat un apropiat al afaceristei.