Israela, mărturisire CUTREMURĂTOARE după ce a fost părăsită de soţ. „Am o boală foarte grea!”

Israela Vodovoz a trecut prin momente cumplite după ce soţul ei, Liviu Arteni, cu 30 de ani mai tânăr, a plecat de acasă.

09 feb. 2018, 14:18
Israela, mărturisire CUTREMURĂTOARE după ce a fost părăsită de soţ. „Am o boală foarte grea!”

Israela a vorbit la o emisiune tv despre motivele care au determinat-o să ia decizia de a nu mai părăsi domiciliul.

„Simţeam că ma afectau energiile din jurul meu şi am renunţat să mai apar la televizor de aceea. Am o boală grea, astm, şi trebuie să o ţin sub control. Nu pot să ies, aerul poluat din Bucureşti… eu în altă parte, din unele motive nu pot să locuiesc, schimbările de temperatură pentru mine… sunt otravă. Am o boală cronică, nu primesc pe nimeni la mine. Eu fac 20 de paşi, la 50 de paşi devine greu. Eu îmi asum această izolare, nici copiii, nici nepoatele nu le primesc la mine. Dacă vorbesc acum aşa, fără să îmi trag sufletul, încă e bine. Am reţinut apă. Creierul e ok”, a dezvăluit Israela Vodovoz.

Israela Vodovoz, bătută crunt. Incredibil cine este agresorul vedetei

Israela Vodovoz a făcut acum două luni un anunţ pe Facebook referitor la plecarea din România: „Dragii mei, aşa cum am postat va trebui în viitorul apropiat să mă mut în Spania, zona Alicante, unde clima este mai adecvată pentru astmul meu. Casa din Vişeul de Sus, colţul de Rai, este de vânzare sau oricare altă formă de colaborare pentru reactivarea ei. Cel mai important pentru mine este să găsesc oameni sinceri şi dedicaţi. Restul este maleabil”.