ISRAELA şi-a făcut testamentul înainte de moarte. Ce avere uriaşă a ratat Liviu, fostul soţ al Israelei Vodovoz

Israela Vodovoz a fost gasită moartă, pe 9 martie, în locuința ei. Descoperirea a fost făcută de avocata ei, alarmată de faptul că nu a mai putut să ia legătura cu ea de aproape o săptămână.    

11 mart. 2018, 05:07
ISRAELA şi-a făcut testamentul înainte de moarte. Ce avere uriaşă a ratat Liviu, fostul soţ al Israelei Vodovoz

Constienta ca a trecut de mult de prima tinerete, Israela s-a hotarat sa isi faca testamentul. Asa ca si-a chemat avocatul si i-a marturisit care sunt ultimele ei dorinte.

Citeşte şi Cătălin Măruţă, bătut în propria emisiune. Soţul Israelei nu s-a putut abţine VIDEO

„Israela stie ca prin preajma ei mai sunt si persoane avare, care ii vor averea. Totusi, vorbim de o avere fabuloasa, de aproape 50 de milioane de euro. In plus, in aceste cazuri, mereu apar rude de unde nu te astepti, care vor si ele o bucatica din „placinta”. Israela este o femeie foarte practica, mereu cu picioarele pe pamant. A simtit ca un testament ar fi cel mai bun lucru pe care l-ar putea face, pentru a-l proteja pe sotul ei. Nu a recurs la acest gest pentru ca se gandeala moarte. Nici gand de asa. Este foarte vioaie, are o energie incredibila. Insa a vrut sa lase lucrurile in ordine, pentru ca nimeni nu are viata asigurata”, a declarat în urmă cu câţiva ani un apropiat al afaceristei.

Israela Vodovoz a murit. Ce se întâmplă cu averea milionarei găsite decedată în locuinţa ei

Situaţia s-a schimbat însă radial. Israela Vodovoz s-a căsătorit cu Liviu Arteni în 2008. Ei au format unul dintre cele mai noncoformiste cupluri din showbiz, dar diferența de vârstă nu a contat niciodată pentru ei și și-au continuat povestea de iubire, în ciuda criticilor celor din jurul lor. În mai 2016, Liviu Arteni a părăsit căminul conjugal, iar pe 14 decembrie 2016, cei doi au mers la un mediator, unde au semnat actele de divorţ.