Israela Vodovăz, supusă probei detectorului de minciuni. A fost implicată în posibila moarte a lui Liviu Arteni?

A făcut-o şi pe asta! Israela a ajuns la detectorul de minciuni! Acum se va afla adevărul cu privire la posibila moarte a lui Liviu şi implicarea ei în acest subiect.

15 nov. 2016, 08:42
Israela Vodovăz, supusă probei detectorului de minciuni. A fost implicată în posibila moarte a lui Liviu Arteni?

„Eu cred în adevărul absolut! A fost o zi încărcată. La îndemnul domnului Bălan m-am dus şi mi-am asumat tot. Lui Liviu îi place să mă vadă învinovăţită”, a spus Israela Vodovăz, potrivit spynews.ro

Citeşte şi Misterul morţii lui Liviu Arteni se adânceşte. Israela Vodovăz ar fi cea care l-a lovit în cap cu un corp dur

„Israela prezintă întotdeauna o altă faţă a adevărului”, a spus parapsihologul invitat în platoul emisiunii „Un show păcătos”.

„La primele trei întrebări: au provocat în traseele aparatului poligraf modificări. Pe româneşte, Israela a minţit. La întrebarea: dacă l-ai omorât sau ai pus pe cineva să omoare, Israela a spus nu, răspuns adevărat”, a spus Dan Capatos după ce a citit rezultatul de la detectorul de minciuni.

„Liviu a ţinut legătura cu mine în ultimele 24 de ore prin Maria Lazăr, nu aveam cum să răspund aşa, trebuia să spun da sau nu”, a declarat Israela.

Soţul Israelei e dispărut

Dispariţia bizară a lui Liviu, soţul Israelei, a pus pe jar întregul showbiz. Israela îl acuză de hărţuire şi spune că se ascunde prin diverse locuri, în timp ce Liviu este de negăsit.

Citeşte şi ISRAELA a făcut anunţul pe care îl aşteaptă toată lumea despre LIVIU. „Soţul meu este…”

În prezent, Liviu este dispărut şi nimeni nu ştie unde se află, însă Israela susţine că o sună în fiecare zi. Aseară, la emisiunea Un show păcătos, a sunat-o un bărbat care pretindea că este Liviu. Dan Capatos a vorbit cu el în direct şi i-a cerut să trimită o fotografie ca dovadă a faptulu că într-adevăr este Liviu. Până în prezent nu a apărut nicio dovadă care să certifice faptul că Liviu trăieşte şi că ţine legătura cu Israela.

Israela Arteni Vodovoz și Liviu Arteni formează unul dintre cele mai noncoformiste cupluri din showbiz, dar diferența de vârstă nu a contat niciodată pentru ei și și-au continuat povestea de iubire, în ciuda criticilor celor din jurul lor. De curând s-au hotărât să divorţeze, iar detalii şocante despre relaţia lor au ieşit la iveală. Israela s-a născut pe 11 Noiembrie 1950.