Israela Vodovoz, răsturnare de situaţie în cazul moştenirii uriaşe. Liviu Arteni a tras lozul câştigător. Avem dovada FOTO

Israela Vodovoz nu a divortat niciodata de sotul ei, Liviu Arteni. Acest detaliu poate deveni extrem de important in cazul averii femeii de afaceri.

12 mart. 2018, 07:31

Dupa moartea Israelei Vodovoz, discutiile despre mostenirea femeii se poarta incepand de la un presupus testament pe care aceasta a anuntat ca l-a facut in favoarea lui Liviu, pe vremea cand cei doi erau inca in relatii bune, scrie wowbiz.ro. Scandalul urias pe care Israela l-a avut cu sotul ei i-ar fi dat prilejul oricand sa-l anuleze, mai ales ca acesta a inceput acum doi ani. Chiar si asa, Liviu ar putea avea sanse mari la o buna parte din mostenire pentru ca, legal, cei doi inca sunt casatoriti.

Citeşte şi Lumină în cazul morţii Israelei Vodovoz, medicii legiştii îi fac autopsia. Liviu, dispărut fără urmă

Procesul de divort dintre Israela Vodovoz si Liviu Arteni a inceput in februarie 2017 la cererea amandurora. Dupa doua amanari, judecatorul a decis sa suspende cauza pentru ca nici una dintre parti nu s-a prezentat la strigarea cauzei.

In iunie 2017, Israela a cerut repunerea cauzei pe rol, insa judecatorii au respins cererea ca neintemeiata. Acestia au solicitat in mod expres ca cei doi soti sa se prezinte in fata instantei personal, mai ales ca amandoi cerusera pronuntarea divortului. In fine, in noiembrie 2017, adica acum 4 luni, judecatorii au constatat cererea perimata si au inchis cauza. Liviu si Israela au avut la dispozitie 5 zile sa faca recurs, insa acest lucru nu s-a intamplat.

Citeşte şi Israela a murit, iar fostul soţ este de negăsit. „Toate problemele au început din cauza alcoolului”

Asa se face ca in mod oficial, Liviu devine mostenitor legal al Israelei Vodovoz, alaturi de copiii acesteia, cu sau fara testament. Ce-i drept, exista o posibilitate ca cei doi sa fi divortat totusi la notar in ultimele 4 luni, insa aceasta varianta este greu de crezut, Liviu fiind dat „disparut” de multa vreme.

Israela Vodovoz avea o avere impresionanta. In 2014, ea vorbea despre 50 milioane euro, valoare pe care urma sa o treaca in testament.