Israela Vodovoz a murit. Care a fost ultimul mesaj al vedetei pe Facebook. „De multe ori, oamenii ştiu, dar nu intervin”

Israela renunțase să mai apară la televizor, mai ales că suferea de astm și nu voai să se mai încarce cu energie negativă.

10 mart. 2018, 17:22
Israela Vodovoz a murit. Care a fost ultimul mesaj al vedetei pe Facebook. „De multe ori, oamenii ştiu, dar nu intervin”

Afacerista Israela Vodovoz, care a murit vineri seară, va fi înmormântată în Israel, aceasta fiind dorinţa familiei. Iata ce a scris Israela pe Facebook de curând. Fosta artistă visa să se mute în Spania însorită și  voia să vândă casa din Maramureș .

„În viitorul apropiat mă voi muta în Spania, în zona Alicante, unde clima este adecvată pentru astmul meu. Casa Livisra din Vişeul de Sus, colţul de Rai, este de vânzare sau accept orice formă de colaborare pentru reactivarea ei. Cel mai important pentru mine este să găsesc oameni sinceri şi dedicaţi. restul este maleabil”, a scris Isralea pe Facebook.

„De multe ori, oamenii stiu, dar nu intervin. Mentalitatea ca „rufele murdare se spala in familie” sau ca este vorba despre ”o problema de cuplu” face ca multe acte de violenta impotriva femeilor sa ramana intre patru pereti. Mi-ar placea sa intervii atunci cand auzi despre cazuri de violenta domestica, hartuire sau viol.” a publicat Israela pe facebook in dreptul unei fotografii simbol.

Israela a murit. In ultima sa interventie la televizor, Israela a vorbit despre boala grea care a impins-o la izolare.

„În prezent, desfăşurăm procedurile pentru obţinerea actelor pentru transportul corpului neînsufleţit al Israelei Vodovoz în Israel, unde familia doreşte să o înmormânteze, ea având dublă cetăţenie, română şi israeliană. Trupul neînsufleţit al Israelei se află în prezent la INML şi încă nu se ştie cauza decesului”, a declarat, pentru MEDIAFAX, avocatul Rodica Bucur.

De altfel, pe pagina de Facebook a acesteia au apărut mai multe mesaje de condoleanţe. Israela Vodovoz suferea de astm, după cum a anunţat singură pe reţelele de socializare. 

Femeia a devenit cunoscută în urma apariţiilor media datorate căsătoriei cu un bărbat mai tânăr cu 20 e ani decât ea, Liviu Arteni, şi a stilului neconvenţional de viaţă.

Rodica Bucur, avocatul Israelei Vodovoz, a precizat că Israela Vodovoz a murit, vineri, la vârsta de 70 de ani.

Israela a devenit cunoscută în urma apariţiilor media datorate căsătoriei cu un bărbat mai tânăr cu 20 de ani decât ea, Liviu Arteni, şi a stilului neconvenţional de viaţă.