Israela, mesaj surpriză de la Liviu Arteni. Ce se întâmplă cu DIVORŢUL

Israela Vodovoz a avut parte de o surpriză uriaşă de Crăciun. Liviu Arteni a căutat-o de Sărbători, dar bărbatul de care vrea să divorţeze a anunţat-o că nu este în România.

27 dec. 2016, 21:16
Israela, mesaj surpriză de la Liviu Arteni. Ce se întâmplă cu DIVORŢUL

Israela a confirmat că Liviu a căutat-o, dar surpriza a venit atunci când a aflat că acesta este în Anglia.

„Liviu mi-a trasmit Crăciun fericit!, eu ştiam că se află în Austria la Salzburg, dar urările au venit din Londra. Noi suntem aproape divorţaţi, am semnat şi a semnat contractele de mediere, înţelegerea de mediere, a împuternicit-o pe avocata mea în tot ceea ce priveste bunurile comune. A ajuns la concluzia că nu i se cuvine. A ţinut să menţioneze la mediatoare în birou că nu şi-a dorit atât de mult să se căsătorească pe cât a dorit să divorţeze”, a declarat Israela pentru Antena Stars.

Israela, în stare de ŞOC după ce Liviu i-a spus pretenţiile la DIVORŢ

„În ajunul de Crăciun, pe 24, undeva destul de noapte, am dat mesaj pe numărul meu, iar spre surprinderea mea mi-a răspuns. Eu văzusem mesajul cu Sărbători fericite!, dar nu era de pe numărul lui, nu era de pe un telefon care îl cunoşteam şi nu era semnat, aşa că nu am avut de unde să ştiu că e de la el. Într-adevăr era cu +44, care e prefixul Angliei, dar de abia după aceea mi-a explicat el că a trimis de la o cunoştinţă şi că de fapt este în Londra şi nu în Austria. Sper că e bine, sper să îi fie bine, cu toate că ştiu că nu este unde trebuie să fie,” a mai spus Israela.